MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

2016 MÁJUS

Ebben a hónapban „Én és a hátizsákom” témában vártuk a legjobb fotóitokat pályázatunkra. Szerkesztőségünk döntése alapján „A Hónap Fotója” cím, valamint a Fjallraven Kaipak 38 hátizsák nyertese: Zsidai Nikoletta. Gratulálunk! 

 

  

Három éve kezdtük el a párommal a kéktúrát, de mindig csak egy napra indultunk neki. Tavaly jött az elhatározás, hogy egy hosszabb távon sátorral vágjunk bele. Amikor elindultunk a Badacsonytördemic–Hévíz-kiruccanásra, tudtam, hogy nagy megpróbáltatás lesz egy ekkora zsákkal utazni. Bár csak a nagyon szükséges dolgokkal pakoltuk meg a hátikat, mégis súlyosra sikerültek. Bagi – a kis plüss hóbagoly, aki mindig velünk utazik a Kéken – is helyet kapott a pakk tetején. Néha egy-egy nagyobb lejtő közben megtörtem, de aztán mindig feltöltött a látvány és az élmény. A Szent György-hegyi turistaháznál Tónival is találkoztunk. Szerintem az egyik legszebb része az OKT-nak ez a balatoni vidék. A fotó az utolsó szakasz előtti reggelen készült, a keszthelyi parton. Innen Hévízre vitt az utunk, ahol a csodapatakban pár órát pihentettük megfáradt testünket, mielőtt hazarobogtunk. Annyira jól sikerült a túra, hogy idén ismét nekiindulunk, egy másik útvonalon.

  

 

Hasznos információk
Küldd be Te is kedvenc képedet az adott hónap témájában!
Júniusi pályázatunk témája: Vadak és madarak.
Beküldési határidő: április 12.
Pályázónként legfeljebb két képet várunk, címadással, legalább 6 megapixeles mérerben.
Részletes információk, nevezési feltételek és a következő hónapok témái a fotópályázat oldalán.
Email címünk: fotopalyazat kukac turistamagazin pont hu
 

 

A beérkezett fotókból egy nyertes alkotást Ti választhattok a leadott lájkjaitokkal a hónap 20. napjáig a Facebook-oldalunkon. Készítőjét egyéves Turista Magazin-előfizetéssel ajándékozzuk meg 6600 Ft értékben. Egy másik fotográfiát a szerkesztőség szakmai zsűrije emel ki, amely alkotás bekerül a következő lapszámunkba. Szerzőjét szintén értékes ajándékkal díjazzuk. 
Korábbi hónapok fotói:
2012 - AUGUSZTUS
"A Hónap Fotója" dicső cím tulajdonosa augusztusban Hrabóczkiné Zsóka... Nézzétek meg Ti is a nyertes képet: 2012.08.04.
<< 1 2 3 4 5 6 >>


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. szeptember
Herczeg Kinga:
Helix
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...