MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

2019 Szeptember

E havi „Kedvenc tavam, folyóm” témánkat nagyon szerettétek, nem is csodálkozunk rajta, hiszen a víz jelenléte a természetben mindig hálás fotótéma. A hazai és a szomszédos országokban tavakról, folyókról készült képeitek közül szerkesztőségünk zsűrijének ez a nyugodt hangulatú, minimalista hatású kép nyerte el leginkább a tetszését. Herczeg Kinga a Balatonrendes és Révfülöp között található Pálköve üdülőtelepén készítette festői képét a Balatonról. E hónapban ő kapja a Hónap Fotója címet és az ezzel járó egyéves Turista Magazin-előfizetést. Gratulálunk!

 

Fotó: Herczeg Kinga

Herczeg Kinga – Helix

 

Személy szerint a téli időszakban a kedvencem a Balaton, amikor teljesen más arcát mutatja. Én ezt a képet örökítettem meg egy januári hétvégén – napnyugtakor – Pálkövén. Nagyjából 5 percnyi időm volt arra, hogy ezt a meghitt nyugalomba vonulását lefotózzam és megmutathassam.

 

 

 

Hasznos információk
Küldd be Te is kedvenc képedet az adott hónap témájában!
Októberi pályázatunk témája: Kedvenc szurdok-völgyem. A beküldési határidő: szeptember 12.
Pályázónként legfeljebb két képet várunk, kérjük feltüntetni a kép szerzőjét, címét és elkészítésének helyét. Alaposan olvassátok el a fotópályázat kiírásának oldalán található részletes pályázati kiírást, és ugyanitt megtaláljátok a következő hónapok témáit is.
A pályázati képeket erre az ímélcímre várjuk:
Küldd be Te is kedvenc képedet az adott hónap témájában!

 

 

A beérkezett fotókból egy nyertes alkotást Ti választhattok ki a Facebook-oldalunkon adott hónap 20-a délig leadott lájkjaitokkal. Egy másik fotográfiát a szerkesztőség szakmai zsűrije emel ki, amely alkotás bekerül a következő lapszámunkba. Szerzőjét egyéves Turista Magazin-előfizetéssel jutalmazzuk.

 

 
Korábbi hónapok fotói:
2012 - SZEPTEMBER
"A Hónap Fotója" dicső cím tulajdonosa szeptemberben Werner Krisztina. Nézzétek meg Ti is a nyertes képet: 2012.08.04.
<< 1 2 3 4 5 6 >>


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. szeptember
Herczeg Kinga:
Helix
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...