MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

A keresett kulcsszó: gasztró

2019.03.15 09:13
Kezdjük a tavaszt komlóval és kucsmagombával
A komlóról a legtöbb embernek a sör jut az eszébe. Ezúttal azonban nem a sörgyártás rejtelmeiben merülünk el, hanem a kellemes ízű komlóhajtás néhány konyhai felhasználási módját mutatjuk be. 
2014.08.24 07:53
Mindenki kedvence: a húsos-zöldséges nyárs
A nyár végi túrák során a kora esti programokba még bőven belefér ennek az ínycsiklandó illatot árasztó, egyszerű pecsenyének az elkészítése.
2013.12.06 11:53
Hamuban sült egytál
Márta alufólia batyuban sült pecsenyéje a friss levegőn, piros orrot varázsló hidegben, a több órás túra után igazán jól fog esni mindenkinek.
2013.11.11 14:22
Dödölle, az elfeledett, tájjellegű gyorsétel
Régen teljesen hétköznapi tápláléknak számított, ma már alig fogyasztjuk, pedig finom és gyorsan elkészül.


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. augusztus
Czigány Dávid:
Tornyosuló
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...