MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

HOSSZÚLÉPÉS

A mogyoródi Szent László-kilátó kilátásai
Jelenleg rendszeresen nem látogatható a mogyoródi Somlyó tetején található, Makovecz által tervezett kilátó. Az időjárás viszontagságai, és a vandálok alaposan megrongálták a szép épületet. 2015.10.01.
Ördögszántásban a Bükk-fennsíkon
Egy kellemes augusztus esti baráti sörözés apropóján fixáltuk le, hogy a szeptember 12-i hétvégén, ha esik, ha fúj, kipipáljuk a Kéktúra (OKT) Bélapátfalva – Putnok 45,9 km-es szakaszát. Se nem esett, se nem fújt, mi pedig – ígéretünk szerint – bejártuk a Bükk egyik legszebb és legizgalmasabb túraútvonalát. 2015.09.18.
Hvar, ministrandok és bringautak szigete
Cinkos kacsintással a szememben mondom, a turisztikai újságíró életében az utazás ténye foglalkozási betegség, az úgynevezett „study tourok” hajtása valójában egy túlélési gyakorlat. Így mit tesz a „szerencsétlen”, ha akad egy teljes hete nyaralásra, melyet a párjával tölthet el? Természetesen elutazik! Ám ezúttal olyan helyre, ahol elbújhat a világ elől, és nyugi van. 2015.08.16.
Mezítlábas bajkeverés Tabajdon
Persze, hogy a legforróbb nyári napon érkeztünk családostul, három gyerekkel Tabajdra! Összekötöttük egy kis alcsúti arborétumlátogatással, ami azzal indult, hogy a legkisebb csemetét megcsípte egy darázs, a nagyobbak meg nem igazán lelkesedtek a különleges fák és a szépséges, nemrég felújított park iránt, pedig mindent bevetettem. 2015.08.11.
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. augusztus
Czigány Dávid:
Tornyosuló
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...