MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

Impresszum és szerzői jogok

 

 

 

Kiadó: Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ)
1075 Budapest, Károly körút 11. VI. emelet
Telefon: +36-1/311-2467
Ímél:
Felelős kiadó: Tassy Márk igazgató

 

 

Nógrádi Attila
főszerkesztő

 

Joó Annamária
vezető szerkesztő

 

Hidvégi Brigitta

szerkesztő


 

Tóth Judit

szerkesztő

 

Lánczi Péter

szerkesztő

 

Nagy Loránd István

olvasószerkesztő és szaklektor

 

Pálvölgyi Krisztina

vezető képszerkesztő


 

Gulyás Attila
fotográfus, szerkesztő

 

Francz Ilona

képszerkesztő

  

Ricsli-Tauzer Éva

művészeti vezető

 

Mártonné Máthé Kinga

marketingkommunikációs igazgató

 

Safranek Melinda

előfizetés

 

Ballon Viktor

hirdetésszervezés

 

 

 

Szerzői jogok

 

A turistamagazin.hu honlapon (továbbiakban: Lap) található valamennyi tartalom a Magyar Természetjáró Szövetség (továbbiakban: Kiadó) szellemi tulajdona. Kivételt képeznek azok az anyagok (fotók, videók, cikkek stb.), ahol a címben vagy a szövegben egyéb utalás található a szerző kilétére. A Kiadó fenntart minden, a Lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, többszörözésével és terjesztésével, illetve harmadik személyek részére történő közvetítésével kapcsolatos jogot. A Laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videotartalom stb.) feldolgozása és értékesítése.

 

A Turista Magazin weboldalai, valamint az azokon megjelenő valamennyi tartalom teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt felhasználni és nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Magyar Természetjáró Szövetség követelheti a jogsértés abbahagyását, és kárának megtérítését.

 

A Laptól értesüléseket átvenni csak a Lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a Lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti az alábbi módon:

1. Fel kell tüntetni az átvett anyag első néhány sorát, a szövegben jelölve, hogy a turistamagazin.hu oldalról került átvételre a szöveg, majd egy linket beágyazva, a turistamagazin.hu oldalra, és az eredeti cikkre kell irányítani az olvasót.

2. Minden egyéb igénynél ímélben kell engedélyt kérni az írás és/vagy a fotó felhasználására.
 

Ímélcím:

 

Más hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Turista Magazin pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

Irányadó jogszabályok:
– A sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény
– A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény
– A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény
 

 

 


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. szeptember
Herczeg Kinga:
Helix
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...