MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2012.08.31. 12:54

Kövesd nálunk Németh Csaba szereplését az UTMB-n!

Exkluzív! Facebook falunkon folyamatosan tudósítunk Németh Csaba szerepléséről az Ultra Trail du Mont Blanc futóversenyen!

Premier a Turista Magazin Facebook oldalán! Nyomon követheted Németh Csaba versenyzését az Ultra Trail du Mont Blanc-on, képekkel, videókkal. Csak nálunk!

 

Németh Csaba és Sebastian Chaigneau (Fotó: Molnár Anikó)Németh Csaba és Sebastian Chaigneau (Fotó: Molnár Anikó)

 

Az UTMB pályája tekintélyt parancsoló: 168 kilométer 9600 méter szintemelkedéssel a Mont Blanc körül. A terepfutás sztárjai állnak a rajtvonal első sorában, Kilian Jornet, aki sorozatban háromszor nyerte az UTMB-t az idén nem indul. De Németh Csaba a négyes rajtszámmal indul. Csaba 2006-ban második helyen végzett, s azóta hatszor teljesítette a távot, mindig az első tíz között érve célba. Tavaly negyedik lett, s az idén is hasonló vagy jobb eredményre számít. CSABA SZEREPLÉSÉT FACEBOOK FALUNKON NYOMON KÖVETHETED!

 

FONTOS!

A jelen online-tudósításban foglalt valamennyi írásos és képi anyag szerzői jogi védelem alatt áll, melyek vonatkozásában a szerző minden jogot fenntart. Jelen tudósításban foglalt bármely írásos, vagy képi anyag átvétele esetén az átvevő köteles a jelen weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást közzétenni (pl: forrás: www.turistamagazin.hu). Internetes honlap az átvételkor a forrásmegjelöléshez élő linket is köteles kapcsolni oly módon, hogy arra kattintva az olvasó közvetlenül jelen tudósításra jusson.

 

Németh Csaba felkészülését és versenyzését támogatták: Telenor Magyarország Zrt., Volkswagen Magyarország (Porsche Hungária Kft.), vidi.hu. Köszönet a segítségükért!


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2018. december
Nagy Ferenc:
Tükröződés
36. GERECSE 50
Így látták az idei Gerecse teljesítménytúrák résztvevői ezt a borongós, kissé hűvös, húsvét...