MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

LÉGY PARTNERÜNK

 

A megújult Természetjáró Turista Magazin várja azon leendő partnereinek jelentkezését, akik velünk szeretnék elérni leendő vásárlóikat, ügyfeleiket.

 

 

A Turista Magazin a Magyar Természetjáró Szövetség lapja, a hazai természetjárást népszerűsítő, egyben ismeretterjesztő kiadvány.

 

A formájában és tematikájában is megújult TM évente 10 alkalommal jelenik meg nyomtatott és digitális formában. A cikkek témái földrajzilag elsősorban Magyarországhoz köthetők, de kitekintünk a Kárpát-medence egészére, és alkalmanként elkalandozunk külföldi tájegységekre is. Ösztönözzük a túrázást, a természetjárást, valamint hazánk természeti és kulturális kincseinek megismerését, felfedezését. Cikkeinkben rendszeresen bemutatjuk a kapcsolódó legújabb technikai fejlesztéseket, miközben kiemelten hagyományőrző szerepvállalásunkkal az állandó, és tartós értékeket képviseljük.

 


A természetjáró és túrázó az egyik legintenzívebben fogyasztó célcsoport!


Az étkezés, a szállás, a helyzetváltoztatás mind-mind többletkiadást jelentenek, és ezeket nem lehet megspórolni, ha az ember útra kel. A kalandok közben a kényelmi faktor ideig-óráig háttérbe szorul, ám megérkezéskor fokozottan jelentkezik.


Ekkor a legfogékonyabb a vásárló. És ekkor fogyaszt. Vagy igazi elhatározás fogan meg benne, hogy mire van szüksége a következő alkalommal. Mit nem adnánk egy csésze forró teáért, ha átfáztunk, és elfáradtunk a téli túrán? Bár puha, kényelmes ágyban pihenhetnénk meg éjszakára! Vagy, miért is nem vettem meg azt a lélegzős dzsekit, nem áztam volna bőrig.
Soroljuk a minőségi felszerelés és szolgáltatások jelentőségét? Felesleges. Olvasóközönségünk önként megjárta a csapatépítő tréningeken túlmutató, saját kalandjait, és tisztában van a minőségi termékek jelentőségével.


Nekünk csak eléjük kell tennünk, be kell tudnunk mutatni számukra. Ezért igyekszünk minden hasznos információval ellátni őket.


A letölthető médiaajánlónkban minden lényeges információt megtaláltok, de ha további kérdés van, keressétek Ballon Viktor kollégánkat a sales kukac turistamagazin pont hu email címen!
 


Letölthető dokumentumok:
Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. október
Ángyán Krisztián:
Vintgar-szurdok
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...