MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2018.08.17. 11:15,   Szöveg: MTSZ,   Fotó: Tassy Márk / MTSZ, Firelife

Már megveheted a jegyedet a Természetjáró Fesztiválra

Elindult a Magyar Természetjáró Szövetség nyárzáró és túraszezon-indító eseményének weboldala, ahol minden információt megtalálsz a programokról és a koncertekről, de rögtön megveheted a jegyedet is a szeptember 7-től 9-ig a Dunakanyarban megrendezett fesztiválra.

Fotó: MTSZ

 

Szeptember második hétvégéjén bakancsos, vízi és kerékpáros programok hada vár Verőcétől Zebegényig. Az útvonalak egy része úgy lett kialakítva, hogy a célpontokon vízi- vagy kerékpártúrákhoz, illetve kisvasutas utazáshoz is csatlakozni lehessen, így kombinálhatod is a túrákat.

 

Fotó: MTSZ


Persze külön-külön is kipróbálhatod a vízi és a szárazföldi sportokat, a fesztivál helyszínére visszatérve pedig játékos és ismeretterjesztő programok várnak. Ha szabad utat szeretnél a kalandozásokhoz, túraajánlatainkból válogatva önállóan is nekivághatsz az ösvényeknek.

 

Fotó: MTSZ


A fesztivál központi helyszínén, a verőcei Csattogó-völgyi üdülőházak területén az egész napos gyerek- és családi programok mellett további kísérőprogramok színesítik a rendezvény kínálatát. Többek között bemutatkoznak outdoor termékek forgalmazói, zöld civil szervezetek, lesz filmvetítés, természetvédelmi fotókiállítás, a színpadon pedig a természetjáráshoz kötődő motivációs előadásokat hallgathatnak meg a Verőcére kilátogatók.

 

Fotó: Firelife


Pénteken a Mongooz And The Magnet, majd Ferenczi György és a Rackajam lép fel, szombaton délután a Kolompos együttes várja a gyerekeket, este pedig a Vegas Showband perdíti táncra a közönséget.

 

m180701_142_v.jpg m180701_325_v.jpg


Az online jegyvásárlás után tudsz regisztrálni a limitált létszámmal induló programokra. A napijegy 1000 Ft-ba, a háromnapos hétvégi bérlet 2000 Ft-ba kerül, mellyel az összes program látogatható. A helyszínen korlátozott számban lehet napijegyeket venni (bérletet nem). A rendezvényen a 18 éven aluliak ingyen vehetnek részt, de számukra is kötelező a regisztráció. A túrákon és egyes programokon való részvétel szintén regisztrációhoz kötött.

 

A Természetjáró Fesztivál weboldalán ide kattintva böngészhetsz.

 

Arany fokozatú együttműködő partner:


 

Kapcsolódó cikkünk:

Természetjáró fesztivál a Dunakanyarban - Nappal túra, este buli

 


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. július
Czigány Dávid:
Tornyosuló
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...