MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

Korábbi lapok

NOVEMBER

2013. NOVEMBER

300,- Ft
  Vásárlás   Előfizetés
Élet a Kéken Az Országos Kéktúra sorozat 1. rész

Az Országos Kéktúra (OKT) kiírása szerinti első és második túrája több nagy-, közép-, illetve kistájon vezet keresztül.

Zöldhullám Szürke farkas

Csúcsragadozó hazánkban

Szubjektív - Itthon Budai Kilátók teljesítménytúra

 A gyaloglás világnapja? Azonnal ráharaptam a csalira!

A hosszúra nyúlt kellemes ősz után a levegőben egyre jobban érezni a csípős, hideg tél illatát. De még ilyenkor is érdemes felkerekedni. Toplista-rovatunkban 10 hazai kilátót mutatunk be, tériszonyosok is bátran fogyaszthatják. A Kéktúra program első lépései keretében átadták a Som-hegyi turistaházat, melynek átadóján elhangzott Orbán Viktor miniszterelnök beszédet teljes egészében elolvashatjátok. Majd a felújítással kapcsolatban is kérdeztük Thuróczy Lajos bácsit. Gasztro-sarokban belekóstolunk a toros káposztába és az öt hónapos expedícióról hazatért Hídvégi Üstös Pált is faggatok kicsit.

 

A tél közeledtével érdemesnek láttuk kicsit körbenézni a hazai téli kesztyű kínálatot és elemeztük miért kerülnek annyiba.

 

Ősszel is járjuk az országot így a túra célpontokat, lehetőségeket bemutató „Mozdulj!” rovatunkban olvashattok többek között Sárospatak kincses váráról, az „ócskavár” új életéről, illetve a Soproni-hegység erdeiben megejtett túránkról. A Kéktúra szakaszait bemutató új sorozatunkban elindultunk Irott-kőről. Kisvasutakat bemutató rovatunkban körbejárjuk az országot, a szomszédos országokat érintve. Ráadásként a szürke farkasok világába tekinthettek be.

Szövetségi híradó mellékletünk ismét megtalálható a legfrissebb és legfontosabb hírekkel a Magyar Természetjáró Szövetség háza tájáról.  Vásárlás   Előfizetés

Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. október
Ángyán Krisztián:
Vintgar-szurdok
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...