MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

Potyautassal a Kéken

Potyautassal a Kéken – Jósvafő – Bódavaszilas
Márciusban két szabadnapom is volt. A március 15-i hosszú hétvégét Noszvajon töltöttük. Egy napra megint megpattantam kis családomtól, és a sógornőmékhez csatlakozva lenyomtam a Jósvafő-Bódvaszilas közti majdnem 27 km-es távot. 2016.04.01.
Potyautassal a Kéken - Bánkút-Putnok
A nemzeti ünnep hétvégéjét Noszvajon töltöttük. „Pihentünk”, így az 5 napból csak 3 nap túrázást terveztem. Mivel redőny nem volt a szálláson, a kis Potyautas mindennap korán reggel keltett minket. 2016.03.27.
Potyautassal a Kéken – Városlőd-Bakonybél
Ismét szabadnapom volt, és megint Nimródka nélkül mentem el túrázni. Nagyon jólesett kicsit kiszellőztetni a fejemet, és persze este rohanni haza hozzá, megölelgetni és elmesélni neki az élményeket még elalvás előtt. 2016.03.22.
Potyautassal a Kéken – Eszkála erdészház–Vágáshuta
Ismét egy remek hétvégét töltöttünk a csodálatos Zemplénben. Ezzel egy 15 éves álmom is valóra vált. 2016.03.09.
Potyautassal a Kéken – Kékestető–Sirok
Ha a szombati kirándulásra jelzőt szeretnék keresni, az „embert próbáló” lenne a legmegfelelőbb. Eddig nem túl sokszor kirándultam baba nélkül, de ezen a kiránduláson vagy hússzor elmondtam, hogy „de jó, hogy nem hoztuk Nimródkát magunkkal”. 2016.02.16.
Potyautassal a Kéken – Boldogkőváralja – Eszkála erdészház
Régóta terveztük sógornőmékkel, hogy csinálunk ottalvós kéktúrás hétvégeket, és most végre megvalósult az első. A következő kettő pedig már szervezés alatt áll, úgyhogy jó úton haladunk, hogy a 2016-os évben is gyakran látogassuk a Kéket! 2016.02.05.
Potyautassal a kéken – Bánkút – Bélapátfalva
Csodálatos, napsütéses, sziporkázón csillogó hóban megtett túra, vagyis inkább endorfin-bomba volt a szombati kirándulás. Ugyan megint Nimródka nélkül keltem útra, de így is nagyon élvezetes volt a Bükkben csalinkázni a már-már szokássá váló havi egy szabadnapon. 2016.01.27.
Potyautassal a kéken – Nógrádsipek – Cserhátsurány
Egyetértettünk abban, hogy a karácsonynak nem csak az evésről kellene szólnia. Az ünnep másnapján nem volt semmilyen családi összeröffenés, így jó lehetőség adódott egy rövidebb kéktúratáv leküzdésére. 2016.01.04.
Potyautassal a Kéken – Zirc-Bakonybél
A karácsony előtti túra némileg rendhagyó volt. Anya szabadságra ment és a kis potyautas helyett ezúttal egy hátizsákot cipelt.  2015.12.27.
Potyautassal a Kéken – Pilisszentlászlótól Visegrádig
Ez a túra bónusz volt. Vasárnap éppen a naptáramat nézegettem, és szomorúan állapítottam meg, hogy a héten nem lesz túra, mikor rám írt Timi, akivel már egyszer terveztük ugyanezt a távot, de végül akkor elmaradt. Hétfőre túratárs nélkül maradt, és érdeklődött, ráérek-e még. Gyorsan lecsaptam a lehetőségre, így remekül kezdődött a hetem. 2015.12.11.
Potyautassal a Kéken – Bélapátfalvától Szarvaskőig
A legutóbbi kéktúraszakasz a ködről és a gyerekek autóban való szórakoztatásáról szólt. Mindkettőt fel lehet fogni zavaró vagy épp vidám dolognak, szerencsére nekünk inkább az utóbbi módon sikerült. 2015.12.08.
Potyautassal a Kéken – Hollókőtől Nógrádsipekig
A hetem piszok rosszul indult. Ezer éve megbeszéltem hétfőre egy alkalmi túratárssal, hogy megcsináljuk a Pilisszentlászló–Visegrád távot, majd utolsó pillanatban lemondta, mert talált más túratársat, egy rövidebb távra, ahol én már jártam. Úgy éreztem magam, mint egy kalitkába zárt madár, akinek megígérték, hogy kiengedik, de végül nem tették. Kínomban minden lehetséges fórumon keresgéltem más túratársat, de nem találtam. Az idő gyönyörű szép volt, nagyon fájt a szívem, mert már 2 hete nem voltunk erdőben. 2015.12.01.
Potyautassal a Kéken - Péliföldszentkereszttől Tokodig
Gyűlnek a kedvenc túraszakaszok, és ez is közéjük tartozik, szuper egy nap volt. 2015.11.29.
<< 1 2 3 >>


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2018. december
Nagy Ferenc:
Tükröződés
36. GERECSE 50
Így látták az idei Gerecse teljesítménytúrák résztvevői ezt a borongós, kissé hűvös, húsvét...