MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

Potyautassal a Kéken

Potyautassal a Kéken – Pilisszentlászlótól Visegrádig
Ez a túra bónusz volt. Vasárnap éppen a naptáramat nézegettem, és szomorúan állapítottam meg, hogy a héten nem lesz túra, mikor rám írt Timi, akivel már egyszer terveztük ugyanezt a távot, de végül akkor elmaradt. Hétfőre túratárs nélkül maradt, és érdeklődött, ráérek-e még. Gyorsan lecsaptam a lehetőségre, így remekül kezdődött a hetem. 2015.12.11.
Potyautassal a Kéken – Bélapátfalvától Szarvaskőig
A legutóbbi kéktúraszakasz a ködről és a gyerekek autóban való szórakoztatásáról szólt. Mindkettőt fel lehet fogni zavaró vagy épp vidám dolognak, szerencsére nekünk inkább az utóbbi módon sikerült. 2015.12.08.
Potyautassal a Kéken – Hollókőtől Nógrádsipekig
A hetem piszok rosszul indult. Ezer éve megbeszéltem hétfőre egy alkalmi túratárssal, hogy megcsináljuk a Pilisszentlászló–Visegrád távot, majd utolsó pillanatban lemondta, mert talált más túratársat, egy rövidebb távra, ahol én már jártam. Úgy éreztem magam, mint egy kalitkába zárt madár, akinek megígérték, hogy kiengedik, de végül nem tették. Kínomban minden lehetséges fórumon keresgéltem más túratársat, de nem találtam. Az idő gyönyörű szép volt, nagyon fájt a szívem, mert már 2 hete nem voltunk erdőben. 2015.12.01.
Potyautassal a Kéken - Péliföldszentkereszttől Tokodig
Gyűlnek a kedvenc túraszakaszok, és ez is közéjük tartozik, szuper egy nap volt. 2015.11.29.
<< 1 2 3 4 >>


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. szeptember
Herczeg Kinga:
Helix
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...