Felhasználási feltételek


Kérünk mind regisztrációd, mind hírlevélre való feliratkozásod megfelelően, pontos és érvényes információkkal töltsd ki. A nem kötelezően kitöltendő mezők kitöltésével munkánk segítheted.

 

Kézbesítési és számlázási adataid, e-mail címed és telefonszámod feltétlen duplán ellenőrizd, mert ezek elírásával nem tudod kézbe kapni az újságod, vagy nem tudjuk kiküldeni Neked a híreinket. A hibásan vagy hiányosan kitöltött regisztrációkat töröljük, a hibásan kitöltött regisztrációkból eredő téves teljesítésekre felelősséget nem vállalunk!

 

A regisztráltjaink személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A regisztrált fél adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag kiadón belül használjuk fel, harmadik fél számára nem kerülnek kiadásra!

 

A kiadó a magazin előfizetők adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja (pld. Posta, Lapker). Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

 

Megadott adataid utólagosan is bármikor tudod módosítani, valamint hírlevélre való feliratkozásod is törölheted.

bezár