Csípjük a méheket

Miért lesz valakiből méhész? Mi kell ahhoz, hogy sikeres is legyen? Tényleg az akácméz a legjobb méz? Kutasi Tamás okleveles méhészmesternél jártunk. Csíptük a méheket, ők is minket, de túléltük.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
ÉS VIDEO: Dabis Balázs Silvius
2016. június 30.

Miért lesz valakiből méhész? Mi kell ahhoz, hogy sikeres is legyen? Tényleg az akácméz a legjobb méz? Kutasi Tamás okleveles méhészmesternél jártunk. Csíptük a méheket, ők is minket, de túléltük.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban olvashatunk a médiában arról, hogy a méhekkel gondok vannak, fogyóban vannak, pusztulnak. Utánajártunk, hogy Magyarországon mi a helyzet. Ha érdekel a méhek világa és helyzete, a Turista Magazin 2016. júliusi számában még több érdekességet olvashatsz e beporzást végző, szorgalmas jószágokról.

 

Mi is csípjük a méheket! from Turista Magazin on Vimeo.

Cikkajánló