MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2019.05.19. 15:40,   Szöveg: Turista Magazin,   Fotó: MINOX, Illusztráció: TM

Távcsövet nyerhetsz az előfizetéseddel

Ha új vagy már meglévő Turista Magazin előfizetésed van, egy jó hírrel szolgálhatunk: megnyerheted a 65 ezer forintos Minox távcsövünket.

Eszedbe jutott már egy kilátó tetején ácsorogva, hogy milyen klassz lenne egy távcsővel is végigpásztázni a környéket? Egy kis szerencsével hamarosan mi adhatunk a kezedbe ehhez egy megfelelő eszközt, ugyanis nálunk várja új gazdáját egy 64 9900 forintos Minox BF 8x42 távcső.

 

Erről a kis szerkezetről annyit érdemes tudni, hogy az alumíniumból készült vázban nagy fényáteresztő képességű lencsék lapulnak, és egy új innovatív szigetelő eljárásnak köszönhetően a belseje portól és víztől védett. Nem elhanyagolható részlet, hogy nitrogén gáztöltést is kapott a távcső, így nagy hőmérsékletváltozásnál sem párásodnak az üvegfelületek.

 

 

És mit kell tenned a távcsőért? Ha jelenleg is van Turista Magazin előfizetésed - ami június 30-a után jár le - semmit, mert automatikusan részt veszel a sorsolásunkon. Ha még nincs előfizetésed Magyarország piacvezető természetjáró magazinjára, itt tudod megvásárolni, és ezzel szintén automatikusan részt veszel a sorsoláson, amit július elsején tartunk.

 


>>>> IDE KATTINTVA FIZETHETSZ ELŐ RÁNK <<<<

 

 

Illusztráció: TM

 

 


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. szeptember
Herczeg Kinga:
Helix
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...