MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya

2016.05.24. 09:00,   Szöveg: Turista Magazin,   Fotó: Gulyás Attila és VIDEO: Dabis Balázs Silvius, Nógrádi Attila

Tisztújítás a Magyar Természetjáró Szövetségben

A Magyar Természetjáró Szövetség újabb négy évre megválasztotta elnöknek Garancsi Istvánt. A Turista Magazin videós összefoglalója az eseményről.

A Budapesten, az OKISZ Inkubátorházban május 21-én megrendezett eseményre a küldöttek 60%-a tudott eljönni, vagy képviseltetni magát. A határozatképes választmányi ülés elfogadta a szervezet 2015-ös egyszerűsített beszámolóját és közhasznúsági jelentését, valamint az idei költségvetési tervet is jóváhagyták.

 

A választmány tagjai a tisztújítás során titkos szavazással választották meg Garancsi Istvánt és az elnökség tagjait.

 

Fotó: Gulyás Attila

 

Garancsi István megköszönte a bizalmat, és beszédében részletesen kitért azokra a tervekre, amelyeket a tagsággal összefogva a következő időszakban szeretne megvalósítani a szövetség. A számos feladat közül kiemelte a kedvezményrendszer fejlesztését, a jelzésfestés és táblarendszer további korszerűsítését, valamint a túravezetői képzés újraindítását is.

 

 

Tisztújítás a Magyar Természetjáró Szövetségben from Turista Magazin on Vimeo.

 

A választmány tagjait Tassy Márk igazgató és Németh Csaba szakmai igazgató részletesen is tájékoztatta az MTSZ előtt álló legfontosabb feladatokról, a résztvevők pedig maguk is kérdéseket tehettek fel az elnökségnek és az MTSZ vezetőinek.

 

Az MTSZ tiszteletbeli elnöke, Thuróczy Lajos megállapította, hogy a küldöttek a szavazataikkal igazolták az elmúlt négy év sikerét, és egyértelműen a folytatásra voksoltak. A hazai természetjárás sikeréért már hosszú évtizedek óta dolgozó tiszteletbeli elnök a beszédében hangoztatta, hogy a turistainfrastruktúra fejlesztése eddig sohasem tapasztalt lendületet vehetett most, és örömét fejezte ki, hogy midez a következő négy évben is folytatódhat.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2018. június
Majoros Ildikó:
Kéken is az égig
36. GERECSE 50
Így látták az idei Gerecse teljesítménytúrák résztvevői ezt a borongós, kissé hűvös, húsvét...