
21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

1/6
Fotó: 123rf.com
21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

Csalánból pesztót is készíthetünk
2/6
Fotó: 123rf.com
21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

A kökényt is akkor érdemes gyűjteni, amikor megcsípte a dér
3/6
Fotó: 123rf.com
21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

A csipkebogyó közismert C-vitamin-forrás
4/6
Fotó: 123rf.com
21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

A gyerekkorunkból ismert pásztortáska levele jóízű összetevője lehet egy salátának
5/6
Fotó: 123rf.com
21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

Saláta ehető virágokkal
6/6
Fotó: 123rf.com

21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

Fotó: 123rf.com

Csalánból pesztót is készíthetünk
Fotó: 123rf.com

A kökényt is akkor érdemes gyűjteni, amikor megcsípte a dér
Fotó: 123rf.com

A csipkebogyó közismert C-vitamin-forrás
Fotó: 123rf.com

A gyerekkorunkból ismert pásztortáska levele jóízű összetevője lehet egy salátának
Fotó: 123rf.com

Saláta ehető virágokkal
Fotó: 123rf.com
2021.09.28.