21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

1/6
Fotó: 123rf.com

21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

Csalánból pesztót is készíthetünk

2/6
Fotó: 123rf.com

21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

A kökényt is akkor érdemes gyűjteni, amikor megcsípte a dér

3/6
Fotó: 123rf.com

21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

A csipkebogyó közismert C-vitamin-forrás

4/6
Fotó: 123rf.com

21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

A gyerekkorunkból ismert pásztortáska levele jóízű összetevője lehet egy salátának

5/6
Fotó: 123rf.com

21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

Saláta ehető virágokkal

6/6
Fotó: 123rf.com

21. századi tündérkonyha - Ehető, vadon termő növények a tányéron

Fotó: 123rf.com

Csalánból pesztót is készíthetünk

Fotó: 123rf.com

A kökényt is akkor érdemes gyűjteni, amikor megcsípte a dér

Fotó: 123rf.com

A csipkebogyó közismert C-vitamin-forrás

Fotó: 123rf.com

A gyerekkorunkból ismert pásztortáska levele jóízű összetevője lehet egy salátának

Fotó: 123rf.com

Saláta ehető virágokkal

Fotó: 123rf.com
2021.09.28.