
Lucfenyő a konyhában: süssünk-főzzünk, fűszerezzünk fenyőtűvel!

A mandulafenyő ehető magjait sokan kedvelik
1/7
Szöveg: Dénes Andrea
Fotó: Adobe Stock
Lucfenyő a konyhában: süssünk-főzzünk, fűszerezzünk fenyőtűvel!

A fenyőrügyméz a teáknak is különleges ízt ad
2/7
Szöveg: Dénes Andrea
Fotó: Adobe Stock
Lucfenyő a konyhában: süssünk-főzzünk, fűszerezzünk fenyőtűvel!

3/7
Szöveg: Dénes Andrea
Fotó: Dénes Andrea
Lucfenyő a konyhában: süssünk-főzzünk, fűszerezzünk fenyőtűvel!

4/7
Szöveg: Dénes Andrea
Fotó: Dénes Andrea
Lucfenyő a konyhában: süssünk-főzzünk, fűszerezzünk fenyőtűvel!

5/7
Szöveg: Dénes Andrea
Fotó: Dénes Andrea
Lucfenyő a konyhában: süssünk-főzzünk, fűszerezzünk fenyőtűvel!

6/7
Szöveg: Dénes Andrea
Fotó: Dénes Andrea
Lucfenyő a konyhában: süssünk-főzzünk, fűszerezzünk fenyőtűvel!

7/7
Szöveg: Dénes Andrea
Fotó: Dénes Andrea

Lucfenyő a konyhában: süssünk-főzzünk, fűszerezzünk fenyőtűvel!
Szöveg: Dénes Andrea

A mandulafenyő ehető magjait sokan kedvelik
Fotó: Adobe Stock

A fenyőrügyméz a teáknak is különleges ízt ad
Fotó: Adobe Stock

Fotó: Dénes Andrea

Fotó: Dénes Andrea

Fotó: Dénes Andrea

Fotó: Dénes Andrea

Fotó: Dénes Andrea
2021.12.26.