Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban

Ebből főztünk: fehér és barna csiperke, laska, ördögszekérgomba és vargánya

1/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ

Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban

2/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ

Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban

3/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ

Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban

4/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ

Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban

5/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ

Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban

Jöttünk, láttunk, gombáztunk:-), és jól meg is főztük. Dian Viki, Joó Annamari, Berényi Bogi

6/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ

Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban

Ebből főztünk: fehér és barna csiperke, laska, ördögszekérgomba és vargánya

Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ

Jöttünk, láttunk, gombáztunk:-), és jól meg is főztük. Dian Viki, Joó Annamari, Berényi Bogi

Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
2024.10.11.