
Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban
Ebből főztünk: fehér és barna csiperke, laska, ördögszekérgomba és vargánya
1/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban
2/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban
3/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban
4/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban
5/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban
Jöttünk, láttunk, gombáztunk:-), és jól meg is főztük. Dian Viki, Joó Annamari, Berényi Bogi
6/6
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ

Omlettől a rizottóig – 3 étel, amit érdemes elkészíteni a gombaszezonban
Ebből főztünk: fehér és barna csiperke, laska, ördögszekérgomba és vargánya
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
Jöttünk, láttunk, gombáztunk:-), és jól meg is főztük. Dian Viki, Joó Annamari, Berényi Bogi
Fotó: Csanádi Márton / MTSZ
2024.10.11.