
Vadvirágok a tányéron

Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
1/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
2/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Medvehagyma virága
3/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Az útifüvek apró virágai is ehetők
4/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Az illatos ibolyából készült sziruppal és virágaival süteményeket ízesíthetünk
5/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

6/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

7/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Virágos, sós kekszek
8/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
9/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
10/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
11/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
12/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Medvehagyma virága
13/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Az útifüvek apró virágai is ehetők
14/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Az illatos ibolyából készült sziruppal és virágaival süteményeket ízesíthetünk
15/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

16/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

17/18
Fotó: Dénes Andrea
Vadvirágok a tányéron

Virágos, sós kekszek
18/18
Fotó: Dénes Andrea

Vadvirágok a tányéron

Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
Fotó: Dénes Andrea

A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
Fotó: Dénes Andrea

Medvehagyma virága
Fotó: Dénes Andrea

Az útifüvek apró virágai is ehetők
Fotó: Dénes Andrea

Az illatos ibolyából készült sziruppal és virágaival süteményeket ízesíthetünk
Fotó: Dénes Andrea

Fotó: Dénes Andrea

Fotó: Dénes Andrea

Virágos, sós kekszek
Fotó: Dénes Andrea

Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
Fotó: Dénes Andrea

A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
Fotó: Dénes Andrea

Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
Fotó: Dénes Andrea

A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
Fotó: Dénes Andrea

Medvehagyma virága
Fotó: Dénes Andrea

Az útifüvek apró virágai is ehetők
Fotó: Dénes Andrea

Az illatos ibolyából készült sziruppal és virágaival süteményeket ízesíthetünk
Fotó: Dénes Andrea

Fotó: Dénes Andrea

Fotó: Dénes Andrea

Virágos, sós kekszek
Fotó: Dénes Andrea
2023.06.20.