
Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
                          1/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
                          2/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Medvehagyma virága
                          3/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Az útifüvek apró virágai is ehetők
                          4/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Az illatos ibolyából készült sziruppal és virágaival süteményeket ízesíthetünk
                          5/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         6/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         7/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Virágos, sós kekszek
                          8/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
                          9/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
                          10/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
11/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
12/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Medvehagyma virága
13/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Az útifüvek apró virágai is ehetők
14/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Az illatos ibolyából készült sziruppal és virágaival süteményeket ízesíthetünk
15/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         16/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         17/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        Vadvirágok a tányéron
 
                         
                         Virágos, sós kekszek
18/18
                            
                            
                            Fotó: Dénes Andrea
                        
Vadvirágok a tányéron

Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
Fotó: Dénes Andrea
                
            
A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Medvehagyma virága
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Az útifüvek apró virágai is ehetők
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Az illatos ibolyából készült sziruppal és virágaival süteményeket ízesíthetünk
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Virágos, sós kekszek
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
Fotó: Dénes Andrea
                
            
A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Pongyola pitypang, százszorszép, medvehagyma, kereklevelű repkény, hagymaszagú kányazsombor és illatos ibolya ehető virágai
Fotó: Dénes Andrea
                
            
A mogyoróbarka a régmúltban ínségtáplálék volt
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Medvehagyma virága
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Az útifüvek apró virágai is ehetők
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Az illatos ibolyából készült sziruppal és virágaival süteményeket ízesíthetünk
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Fotó: Dénes Andrea
                
            
Virágos, sós kekszek
Fotó: Dénes Andrea
                
            2023.06.20.

















