A Barát és az Apáca a Törökasztalnál

A Barát és az Apáca a Törökasztalnál

A Mátra és a Bükk találkozásánál található különleges sziklacsoport bátran versenyezhetne az ország legszebb természetes kilátópontjának járó címért. A bükkaljai kaptárköveknél és barlanglakásoknál pedig aligha találunk izgalmasabb látnivalókat Egerszalók környékén.

2020.01.13.
Magos-kői évadnyitó túra

Magos-kői évadnyitó túra

A 635 méteren emelkedő Magos-kő a Bükk északi sziklabérceinek egyik leglátványosabbika. Ide túráztak fel január 4-én a Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesületének tagjai. Szerencséjük volt, mert a legjobbkor érkeztek, gyönyörű ködös táj fogadta őket, és a kilátás is percről percre változott.

2020.01.06.
Hazai várak és kastélyok az égből

Hazai várak és kastélyok az égből

Gondolnád, hogy ennyi gyönyörű várunk, kastélyunk van? Nemcsak az épületek, de a környezetük is pazar, amely Jenes András érdeklődését is felkeltette. Mivel drónfotózással foglalkozik, egyértelmű volt, hogy a levegőből örökíti meg ezeket a szép épületeket. Rengeteg látványos képe közül válogattunk most össze egy galériára valót. Ha kíváncsi vagy András többi drónfotójára is, kattints ide és látogass el fotós oldalára.

2019.12.18.
Séta Szekszárdon és környékén

Séta Szekszárdon és környékén

Szekszárd az ország legkisebb lélekszámú megyeszékhelye, ehhez mérten a belvárosa sem túl nagy, viszont tele van érdekes látnivalókkal. A galériához tartozó cikkünket ide kattintva olvashatjátok.

2019.12.10.
Vadregényes őszi séta a kisoroszi szigetcsúcson

Vadregényes őszi séta a kisoroszi szigetcsúcson

A Szentendrei-sziget legészakibb csücske, a „szigetspicc” nem véletlenül a Dunakanyar egyik legszebb helyszíne. Most az alacsonyabb vízállás miatt még érdekesebb látványt nyújt.

2019.11.29.
Ezek lettek az idei év legjobb magyar drónfotói

Ezek lettek az idei év legjobb magyar drónfotói

Második alkalommal rendezték meg a hazai drónfotók versenyét. A II. Drónfotópályázatra beérkezett 640 kép közül egy öttagú zsűri választotta ki a legjobbakat, amelyeket most ti is megnézhettek. Galériánkban a közönségszavazás győztesét és további, a pályázatban indult izgalmas drónfelvételeket is megleshettek.

2019.11.26.
Ti küldtétek – Színpompás őszi természet

Ti küldtétek – Színpompás őszi természet

Annyi szép őszi képet kaptunk tőletek a Nap Fotója rovatunkba, hogy nem tudtuk volna mindet megmutatni. Így most egy csokorba szedtük őket, és készítettünk belőle nektek egy galériát. Íme!

2019.11.18.
Légifotókon az ősz

Légifotókon az ősz

Olvasónk, Tóth Gergely képei a Visegrádi-hegység csodálatos őszi átalakulásáról, melyeket október közepétől a hónap végéig készített. Látványos drónfotókon a Nagy-Disznó-hegy, a Disznós-hegy, a Disznós-rét, a Sas-lapály, a Prédikálószék, a Vadálló-kövek, illetve a Lepence és Pilisszentlászló közötti szakasz.

2019.11.08.