Ismét kiírták a népszerű kéktúrás vetélkedőt

December 14-ig lehet jelentkezni az „Indulj el egy úton…” néven ismert természetismereti és turisztikai verseny legújabb kiírására.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Pálvölgyi Krisztina (Kiemelt kép)
2022. december 5.

December 14-ig lehet jelentkezni az „Indulj el egy úton…” néven ismert természetismereti és turisztikai verseny legújabb kiírására.

„Indulj el egy úton…!” címmel immár hetedik szakaszához ért az Országos Kékkört a magyarországi és határon túli magyar általános iskolások között népszerűsítő vetélkedő. Az e tanévre tervezett három online forduló és a döntő feladatain keresztül már a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra Őriszentpétertől Palinig tartó szakaszával ismerkedhetnek meg a négyfős csapatok.

A Magyar Természetjáró Szövetség szakmai partnerségével megvalósuló vetélkedőt neves szakemberek és szakmai szervezetek támogatásával a Seregélyesi Baptista Általános Iskola csapata szervezi. A játékos, főleg logikára épülő virtuális túrára 2022. december 14-ig lehet jelentkezni a seregelyes.baptistaoktatas.hu oldalon.

A verseny 3 írásbeli (levelezős) fordulóból és egy 1 elmélettel egybekötött gyakorlati fordulóból (döntő) áll. A döntőbe kategóriánként a 10-10 legmagasabb pontszámot elért csapatot hívják meg. Három kategóriában lehet jelentkezni 4 fős csapatokkal: 3-4. évfolyam, 5-6. évfolyam és 7-8. évfolyam. A verseny részletes kiírása ide kattintva érhető el.







Cikkajánló