További cikkeink

A sokszínű Vértes nyugati tájain

A sokszínű Vértes tájain

2022-08-12

Lenyűgöző tájsebek és a híres Cica-homok. „Lebegő falu” és történelmi látnivalók. Bányavilágba bepillantást engedő autentikus kiállítás, valamint egy csodálatos kastély.

Blog

Fotógaléria

Még több friss cikk

Szuper túrák gyerekkel

Szuper túrák gyerekkel

2022-08-12

Ha már véget értek a táborozások, és a nagyszülőknél töltött időt is kimaxoltátok, érdemes a gyerekeket kirándulásokkal lefoglalni. Méghozzá olyanokkal, amelyekre egész évben jó lesz visszagondolni. 

Kihagyhatatlan sziklacsodák Biatorbágy határában

Kihagyhatatlan sziklacsodák Biatorbágy határában

2022-08-12

Lenyűgöző sziklamonstrumok, meredek oldalakban hullámzó karsztbokorerdők és lejtősztyeppek, valamint fantasztikus panorámák. Mintha nem is Magyarországon járnánk, pedig ez a mediterránnak ható táj Pest megyében és csupán egy kőhajításra fekszik a fővárostól.

Jártál már Sátán?

Jártál már Sátán?

2022-08-11

Végtelen dombhullámok, panorámás fenyvesek, rozsdásodó vasszerkezet és egyetlen turistaút, ami viszont éppen elegendő. Az ózdi kistérség egyik szegény falujáról nehéz csupa szépet és jót mutatni, de aki ezekre nyitott szemmel érkezik, csodákat talál.

Kvíz feketeöves kéktúrázóknak

Kvíz feketeöves kéktúrázóknak

2022-08-10

Már oda-vissza láttad a Másfélmillió lépés Magyarországon összes részét, és álmodban is folyton kéktúrázol? Talán ennyire nem is kell elvetemült rajongónak lenni, hogy jól teljesítsd a kvízünket, de egy biztos: még a téma szakértőit is megkíséreljük tőrbe csalni. Tedd próbára magad!