Elérhető közelségben végre a XXXIX. Gerecse50

Több alkalommal történt kényszerű halasztás után minden jel arra utal, hogy pár hét múlva végre nekivághatunk a Gerecse hangulatos ösvényeinek a Szent Borbála térről.

2021. augusztus 4.

Több alkalommal történt kényszerű halasztás után minden jel arra utal, hogy pár hét múlva végre nekivághatunk a Gerecse hangulatos ösvényeinek a Szent Borbála térről.

Több alkalommal történt kényszerű halasztás után minden jel arra utal, hogy pár hét múlva végre nekivághatunk a Gerecse hangulatos ösvényeinek a Szent Borbála térről. Napról-napra fogjuk végigvenni az összes fontos tudnivalót, információt az elkövetkező hetekben. Ezeket a híreket követve célunk, hogy a rendezvényhez érve már egyetlen kérdés sem maradhasson megválaszolatlanul.


Nézzük az időrendet. Talán ez az egyik leglátványosabb változás az elmúlt évekhez képest. Idén szombaton (08.28.) csak az 50-es táv résztvevői fognak túrázni. A megszokott idősávot bővítettük, idén 5:30 és 8:00 között tudtok rajtolni. A szintidő idén is 12 óra.

Vasárnap (08.29.) pedig a maradék három táv résztvevői fognak útnak indulni. A 30-asok 6:00-8:00 között, a 20-asok 8:00-10:00 között, a 10-esek pedig 10:00 és 12:00 között. A szintidő rendre 8, 6 és 4 óra.

Számos kérdés érkezik napi szinten a jegyek visszaváltásával kapcsolatban. Nincs lehetőség a jegyeket pénzre visszaváltani és jövő évre átvinni sem. Ha nem szeretnél elindulni a túrán, akkor átadni tudod olyan számára, aki tavaly nem nevezett, de mégis szeretne idén indulni az elhalasztott túrán. Ennek módjáról a Nevezési infók menüpontban olvashatsz. A jegyek meghirdetésére a facebook oldalunkat és a facebook eseményünket ajánljuk.

Nevezéssel kapcsolatban is sokan kerestek minket. Az idei túra a tavalyi túra elhalasztott, új dátum alatt meghirdetett verziója, ezért az idei évre nem hirdettünk nevezési lehetőséget. Aki tavaly nem nevezett, de szeretne indulni, az a fenti bekezdésben leírt eladó jegyekre tud lecsapni.

Első körben ennyi infóval jelentkeztünk, hamarosan jövünk a következő adaggal.


Cikkajánló