Előfizetési akció a Magyar Konyha olvasóinak

Ha július 15-én aktív előfizetőink között tudhatunk a Magyar Konyhán keresztül, automatikusan részt veszel sorsolásunkon, amelyen egy Ticket To The Moon függőágyat nyerhetsz.

Szerző:
Turista Magazin
2016. május 15.

Ha július 15-én aktív előfizetőink között tudhatunk a Magyar Konyhán keresztül, automatikusan részt veszel sorsolásunkon, amelyen egy Ticket To The Moon függőágyat nyerhetsz.

 RENDELD MEG ONLINE A TURISTA MAGAZINT, ÉS NYERHETSZ EGY FÜGGŐÁGYAT!


• Két lapszámot ingyen kapsz, mivel 745 Ft helyett mindössze 600 forintos áron jutsz hozzá kedvenc természetjáró magazinodhoz!
• Nem kell havonta az újságárusokhoz rohangálnod, mert házhoz szállíttatjuk a legfrissebb információkat és érdekességeket!
• Előfizetői akcióinkban automatikusan sorsoláson veszel részt, amelyeken értékes nyeremények várnak!

 

11 LAPSZÁM CSAK 6600 Ft

 

A MAGYAR KONYHA OLVASÓINAK MEGHIRDETETT AKCIÓNK

 

Ha július 15-én aktív előfizetőink között tudhatunk a Magyar Konyhán keresztül, automatikusan részt veszel sorsolásunkon, amelyen egy Ticket To The Moon függőágyat nyerhetsz!

 

FONTOS! A tárgymezőbe írd bele: MKO

 

 

 

Így tudod megrendelni a lapot

 

Töltsd ki az alábbi regisztrációs lapunkat, válassz fizetési módot, majd küldd annak módja szerint az előfizetői díjat, így éves szinten két számot ingyen kapsz!


Fizetési módok: csekken/átutalással/PayPalen keresztül

 

IDE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI AZ ÚJSÁGOT!

 

Az éves előfizetés ára 6600 Ft (ha egyenként vennéd meg a 11 lapszámot, akkor 8195 Ft-ot fizetnél).
Kényelmesen és alig 2 perc alatt előfizethetsz. Ha a tárgyhónap 4-e előtt megérkezik az utalásod vagy a rózsaszín csekkes befizetésed, már a következő lapszámunkat is megkapod.


A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező. A nem kötelezően kitöltendő mezők kitöltésével a munkánkat segítheted. Az ímélcímed és a telefonszámodat feltétlenül ellenőrizd, mert ezeken keresztül tudjuk veled kérdések esetén tartani a kapcsolatot. A hibásan vagy hiányosan kitöltött előfizetések nem kerülnek be a rendszerünkbe, a hibásan kitöltött előfizetésekből eredő téves teljesítésekre felelősséget nem vállalunk. 
A vásárlók személyes adatainak felhasználása az adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Szövetségünk a regisztrált fél adatait bizalmasan kezeli, kizárólag szervezetünkön belül használja fel, azok harmadik fél számára nem kerülnek kiadásra.


Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (pl. Magyar Posta Zrt.) átadja. Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Átutalásnál az átutalási megbízáson feltétlenül tüntesd fel a neved és a címed, hogy be tudjuk azonosítani az utalást. Amennyiben ezek az adatok lemaradnak, a posta nem tudja kiküldeni az előfizetett példányt. Amikor észleled, hogy nem érkezett meg a lapszám, a reklamációt követően, az adatok pótlása után, csak az épp aktuális küldésre váró lappéldányt tudjuk megküldeni, tekintve, hogy a postázást a posta egyben, a havi előfizetői lista alapján küldi ki.

Cikkajánló