Gerecse50 - NEVEZZ ONLINE 1 PERC ALATT!

A Gerecse50 teljesítménytúra gördülékenyebb lebonyolítása érdekében érdemes kihasználni az online nevezés előnyeit. Nevezz otthon kényelmesen a fotelből 1 perc alatt!

Szerző:
TM.hu
Fotó:
Molnár Anikó
2014. április 4.

A Gerecse50 teljesítménytúra gördülékenyebb lebonyolítása érdekében érdemes kihasználni az online nevezés előnyeit. Nevezz otthon kényelmesen a fotelből 1 perc alatt!

Hazánk egyik legnépszerűbb túrája a Gerecse50. Nem csoda, hisz a táj szépsége, valamint növény és állatritkaságai valósággal rabul ejtik a túrázás szerelmeseit.


A Gerecse megismerésére és felfedezésére kiváló alkalmat nyújt az immár évtizedek óta megrendezésre kerülő Gerecse 50 teljesítménytúra. Az adrenalinfüggőknek javasoljuk az 50 kilométeres távot, de aki csak most „barátkozik” a túrázás csodálatos életérzésével, annak sem kell aggódnia, mert a 10 kilométeres táv épp őket „szólítja meg”. Vannak, akik azért jönnek el, mert kihívásként fogják fel a rendezvényt. Vannak, akik csak egy jó túrára vágynak egy jópofa baráti társaságban: a 4 túraszakasz (50km,30km, 20km,10km) közül bárki választhat kedvére.


Ne tolongj a helyszínen, válaszd az online nevezést!

Miért éri meg online nevezni?
 

  • ha az online nevezést választod, biztosan nem fogják sorbaállás közben letaposni a sarkad…
  • mert így gyorsabbá és könnyebbé válik a rajtolás…

Online nevezés

A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos internetes fizetési felületén, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni.

A nevezés folyamata

Erre a gombra kattintva válaszd ki a Gerecse 50-30-20-10 eseményt, majd a távot, amit teljesíteni szeretnél.

Ezután, mivel a nevezés regisztrációhoz kötött, regisztrálni kell a turistamagazin.hu oldalra, illetve annak, aki már korábban regisztrált, be kell jelentkeznie. A regisztrációt vagy a bejelentkezést a nevezési folyamat közben is megtehetjük.

 

 

Regisztráció alatt vagy belépés után ki kell tölteni az űrlapot, el kell fogadni az adatvédelmi szabályzatot, és a kedvezményre jogosultnak meg kell jelölni azt a kedvezményt, amit igénybe kíván venni. A kedvezményre jogosító kártyát be kell mutatni a rajtnál!

 

Számlakérés esetén a megfelelő mezőt be kell jelölni.

 

Új regisztráció esetén a fizetés gombra kattintva a megadott email címre kiküldünk egy levelet. Az ebben található linkre kattintva kell megerősíteni a regisztrációt, a megerősítéssel együtt a fizetési folyamat is folytatódik: az OTP fizetési felületén kifizethetjük a nevezési díjat.

 

Akik már korábban regisztráltak a turistamagazin.hu oldalra, azok a fizetés gombra kattintva az OTP rendszerébe jutnak, ahol biztonságosan kifizetik a nevezési díjat.

 

A fizetés bankkártyával lehetséges, a fizetés részleteiről a "Tájékoztatás a bankkártyás fizetésről" linken lehet tájékozódni.

 

Sikeres fizetés esetén egy vouchert kapunk, amit ki kell nyomtatni és el kell hozni a versenyre. A versenyen bemutatva elkérhetjük rajtlapot, ami tartalmazza a túra térképét, a pecsétek helyét és az egyéb szükséges információkat.

 

A rajtban a rajtlapon lévő vonalkód leolvasásával indul a túra, a célban ugyanezt a vonalkódot kell leolvastatni. A szintidő meghatározása a vonalkód rajtban és célban leolvasott időpontjaiból történik.


FONTOS!

• Minden indulónak egyénileg kell neveznie, csoportos nevezés nem lehetséges.
• A kapott voucher csak egyszer használható fel, az első bemutatást tudjuk elfogadni, így mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a voucherét ne másolják le.
• A rajtlap is csak egyszeri belépésre jogosít, az időmérés az első leolvasással indul
 

Cikkajánló