Gyógyszálloda épül Esztergomban

Négycsillagos gyógy- és wellness szálloda építését kezdte meg Esztergomban az EGOM MEDHOTEL Kft.

Szerző:
http://www.turizmusonline.hu
Fotó:
Egom Medhotel Kft.
2014. január 24.

Négycsillagos gyógy- és wellness szálloda építését kezdte meg Esztergomban az EGOM MEDHOTEL Kft.

Mihalovics Barbara elmondta: egy korábban is szállóként használt épületet alakítanak át osztrák és szlovák, illetve nyugat-európai és magyar páciensek fogadására. Az 1,2 milliárd forintos beruházáshoz a társaság 871 millió forintos uniós támogatást nyert el.
 

Az intézmény első és második emeletén helyezik el az egészségügyi szolgáltatások helyiségeit. A tevékenységi körben szerepel az egynapos sebészet, a kardiológia és rehabilitáció, az ultrahangos diagnosztika, valamint a fogászat és szájsebészet.

 


 

Az épület harmadik és negyedik szintjén 23 szobát alakítanak ki, a szállodai szintekhez nővérállomás és emeletenként recepció tartozik. A létesítmény megnyitását 2015 elejére tervezik, legalább húsz főt fognak foglalkoztatni.
 

Mint arról a Szeretgom portál májusban beszámolt, a hotel célcsoportja a 14-80 év közötti, fizetőképes, elsősorban osztrák és szlovák, másodsorban nyugat-európai és magyar páciensek, akiknek fő motivációja, hogy saját országuknál kedvezőbb áron magas minőségű ellátásban, valamint azonnali hozzáféréssel (várólista nélkül) kezelésben részesüljenek.
 

Cikkajánló