Ősszel-télen odakint: 3+1 vízhatlan túracipő a Columbiától

Ősszel megfelelő ruházat és főleg lábbeli feltétlenül szükséges a tökéletes túraélményhez. Hogy segítsük az outdoor ruhatár megújítását, a Turista Magazin olvasóinak most extra kedvezmény jár.

Szerző:
Dockyard
2020. október 12.

Ősszel megfelelő ruházat és főleg lábbeli feltétlenül szükséges a tökéletes túraélményhez. Hogy segítsük az outdoor ruhatár megújítását, a Turista Magazin olvasóinak most extra kedvezmény jár.

A tökéletes vízhatlanság ősszel és télen kulcskérdés, hiszen már a deres, harmatos fű, aljnövényzet, vagy akár egy eső, egy nagyobb pocsolya, netán patak is kellemetlen élményeket okozhat. Most a Columbia márka kínalátból mutatunk 3+1 kedvelt modellt, amiben bátran nekivághatsz az őszi-téli túráknak:

1. A profi – Daska Pass III Titanium Outdry®
Az Outdry® vízhatlan membránnal és Vibram talppal érkező, fém fűzőszemes kombinált bőr-gumi-textil felsőrészű hegymászó bakancs a sziklásabb terepeken, keményebb hegyi túrákon is megállja a helyét. Még több információ ide kattintva érhető el.

Turista Magazin akció

A Dockyard outdoor kínálata 20% kedvezménnyel érhető el október 18-ig a TM20OKT kuponkóddal. Az olvasóinknak meghirdetett akció minden teljes árú termékre vonatkozik, ráadásul ha nem a weben, hanem egy Dockyard üzletben válogatsz, akkor törzsvásárlói regisztráció után a 3. termékre már 30% kedvezmény jár. A legszélesebb túra-outdoor kínálatot Budapesten a Király u. 59. szám alatti Dockyard Túra-Outdoor üzletben találod! A teljes webes túra, outdoor választékot ide kattintva nézheted meg.


2. Az innovatív – Peakfreak X2 Mid Outdry®

Outdry® membrános fiatalos megjelenésű közepes hosszúságú bakancs, ami könnyű súlyával és a szintetikus betétekkel egy tökéletes cipő az aktív őszi napokon, a túráktól kezdve akár a sportos városi kimozdulásig vagy egy őszi családi bringázás esetén is. Még több információ ide kattintva érhető el.


3. A sokoldalú kedvenc – Newton Ridge Plus Suede WP
Az egyik legnépszerűbb Columbia bakancs, köszönhetően fiatalos megjelenésének, a tartós bőr felsőrésznek és sokoldalúságának. Tökéletes komolyabb túrákhoz is, de akár egy sportos városi öltözethez is sokan választják. Vízhatlan membrán és a tapadást biztosító gumi Omni Grip® talp és könnyített Techlite® középtalp ad tökéletes védelmet és komfortot. Még több információ ide kattintva érhető el.


+ 1 Az alacsonyszárú belépő – Crestwood Waterproof
Sokszor van az úgy, hogy nincs szükségünk magas szárú bakancsra, de a kényelem mellett a tökéletes vízállóság fontos szempont. Az Omni-Tec® vízhatlan membrán teljes védelmet ad a nyirkos terepen vagy esőben is. A Crestwood egy sokoldalú cipő, ami egynapos túrákon, erdei kirándulásokon vagy akár biciklizéshez, kényelemre vágyó lábunknak egy esti sétához is felvehetünk. Még több információ ide kattintva érhető el.

A Columbia legszélesebb hazai választékát a Columbia márkaüzletben (Westend), a budapesti Király u. 59. szám alatti Dockyard Túra-Outdoor üzletben és a Dockyard további boltjaiban találjuk országszerte. Ha pedig weben nézelődnél, kattints ide a teljes túra, outdoor választékért.


(X)



Cikkajánló