Programok

Piknikparty - Ükszüleink öltözetében

Túrázz, ismerkedj, szórakozz hasonló lelkületű társakkal! Hozd a barátaid is!

Szerző:
BTSSZ - DBS
Fotó:
BTSSZ
2013. szeptember 2.

Túrázz, ismerkedj, szórakozz hasonló lelkületű társakkal! Hozd a barátaid is!

A Budapesti Természetjáró Sportszövetség 2013. szeptember 21-én, a szervezett budapesti temészetjárás 125 éves jubileumán megrendezi a Piknikpartyt, azaz a NAGY Természetjáró Találkozót.

 

Már reggel 8 órakor kezdődik az este hétig tartó piknik Pilisszentkereszten, a Klastromkertben. Aki szeretne ajándékokra pályázni, feltétlenül öltözzön ükszüleink szabadidős ruházatába, a XIX. század végének divatja szerint. Ingyen sörrel jutalmazzák a szervezők azokat, akik nem felejtetik otthon pokrócukat!

 

Pilisszentkereszten persze számos izgalmas programmal is készülnek ezen a napon. Lehet túrázni, nordic walkingot tanulni, levadászni az esemény tiszteletére telepített ideiglenes geoládákat, lehet íjászkodni, kézműveskedni, bográcsozni, élő csocsózni, de lesz zorb labda és parasztolimpia is.

 

A rendezvényről külön küldöttség indul Dobogókőre a Magyar Természetjárók Szövetsége által szervezett 25. Természetjárók Napjára, ahol a Magyar Turista Szövetség 1913. évi megalakulásának 100. évfordulóját ünnepeljük.

Cikkajánló