Szuper ajándékok természetjáróknak

Ha még nincs ötleted, hogy mit vegyél a „túrázós” barátoknak, rokonoknak, mutatunk két szuper megoldást. Ráadásul a karosszékedből is letudhatod az egész vásárlást.

2019. december 18.

Ha még nincs ötleted, hogy mit vegyél a „túrázós” barátoknak, rokonoknak, mutatunk két szuper megoldást. Ráadásul a karosszékedből is letudhatod az egész vásárlást.

Egész évben érkezik az ajándék

Minden szentnek maga felé hajlik a keze alapon kezdjük mindjárt magunkkal és hadd ajánljuk tökéletes karácsonyi ajándéknak az éves Turista Magazin előfizetést, amely 10 lapszámot jelent 2020-ban (a július-augusztus és a december-január összevont) mindössze 7700 forintért, ráadásul aki december 20-ig rendel éves előfizetést a webshopunkon keresztül, még egy klassz vászontáskát is kap ajándékba. Mivel az éves előfizetés legkorábban csak a februári számtól él, természetesen gondoltunk arra is, hogy legyen mit betenni a fa alá, ezért csináltunk egy letölthető karácsonyi kupont az előfizetésről.


Kedvezmények a fa alá

Sokan még mindig nem ismerik a Magyar Természetjáró Szövetség által kibocsájtott Természetjáró Kedvezménykártyát (TEKA), pedig egy országot rendszeresen járó bakancsos turistának az egyik legpraktikusabb ajándék lehet. A 4900 forintért igényelhető TEKA-kártya az Országos Kékkör túraútvonal mentén kínál különböző mértékű kedvezményeket több száz elfogadóhely – különböző kategóriájú szálláshelyek, múzeumok, nemzeti parkok, kalandparkok, barlangok, kisvasutak, kávézók, éttermek, erdei iskolák, Tourinform irodák, túraboltok, kerékpárkölcsönzők, szervizek - szolgáltatásainak árából. Csak néhány példa: 30 százalék kedvezmény jár a MAHART Passnave Kft. által üzemeltetett belföldi hagyományos hajójáratok menetjegyáraiból, 15 százalék vásárlási kedvezmény az Intersport áruházakban, 5-50 százalék közötti kedvezmény szálláshelyeken, vendéglátóhelyeken és különböző turisztikai szolgáltatók, attrakciók belépődíjaiból, de kedvezményesen lehet vele vásárolni a webshopunkban is. Bővebb információ a kártyáról és a kedvezményekről ide kattintva érhető el.



Cikkajánló