Van már jegyed a Banff Hegyifilm Fesztiválra?

A 38. Banff legjobb filmjeit a budapesti Corvin moziban nézheted meg március 20-21-22-én!

Szerző:
TM.hu / Baraka.hu
Fotó:
banff.hu
2014. március 17.

A 38. Banff legjobb filmjeit a budapesti Corvin moziban nézheted meg március 20-21-22-én!

A hegyisportok szerelmesei, filmkészítők és filmrajongók gyűlnek össze minden év novemberében a Sziklás-hegység szívében az év eseményére, hogy megosszák egymással történeteiket a hegyifilmek legrangosabb nemzetközi versenyén. A filmfesztiválra egyaránt pályáznak amatőr filmesek és napjaink vezető kalandsportfilm készítő studiói. A elmúlt évben a Banff zsűrije a 350 beérkezett pályázatból a 70 legjobb filmet választotta be a döntőbe.

 

 

A Banff zsűrije 350 beérkezett pályázatból 70 filmet választott be a döntőbe

 

A kanadai Banff Mountain Film Festival legnépszerűbb, köztük a szakmai és közönségdíjas filmjeiből összeállított válogatást a világkörüli turné budapesti állomásán nézhetitek meg.
 

A mozivásznon hegymászó-expedíciók izgalmas történetei, adrenalindús kalandok földön, vízen és levegőben; különleges helyszínekre vezető utazások; távoli kultúrákat valamint bolygónk utolsó érintetlen vidékeit bemutató történetek. A filmek témája széles, valami azonban összeköti őket: a kiemelkedő emberi teljesítmények, a kaland szeleme valamint a természeti és kulturális értékeink iránt érzett tisztelet.
 

 

Adrenalindús kalandok földön, vízen és levegőben

 

Ha kíváncsi vagy az év legizgalmasabb hegyifilmjeire, idén se hagyd ki a Banff Hegyfilm Fesztivált a Corvin moziban március 20-21-22-én: Program

 


 

Bővebb információ:

www.banff.hu
 

Cikkajánló