Keresés eredménye

Aki azt hiszi, a késő ősz nem tud szép lenni, nagyon téved – Hétvégi programajánló

Érdemes bakancsot húzni ezen a novemberi hétvégén, és nekivágni az erdei ösvényeknek. A lombhullás utáni időszaknak is megvannak a maga szépségei. Sétálni a vastagodó, színes avarszőnyegen vagy a levélveszett fák között, ahol egyre több érdekesség tárul a szemünk elé. A sziklás vidékek, szurdokok ilyenkor még megkapóbbak, és a darvas, madárvonulásos programok is felejthetetlen élménnyel kecsegtetnek.

2021.11.16.

Pazar őszi panorámák és vonuló madársereglet– Hétvégi programajánló

Az ősz utolsó színes napjait éljük, mielőtt a fák lehullajtják tarka lombruhájukat. November második hétvégéjén még elcsípheted az aranysárga-bordó-barna megannyi színárnyalatában pompázó természetet és a hónap másik nagy látványosságát, a madárvonulást. Mutatunk pár klassz kirándulóhelyet, ahol nem mindennapi látványban lehet részed.

2021.11.08.

Erdei ösvények, melyek ősszel a legvarázslatosabbak – Hétvégi programajánló

Az október vége, november eleje talán az egyik legszínpompásabb időszak a természetben. Ilyenkor lehet igazán gyönyörködni az arany-, a narancssárga, a vörös, a bordó és a rozsdabarna színű falevelekben, és jókat sétálni a hulló lombok alatt. Húzd fel a túrabakancsot, ajánlunk pár klassz túrahelyszínt, ahol felfedezheted az őszi táj szépségeit.

2021.10.26.

Elbűvölő őszi túrahelyszínek – Hétvégi programajánló

Ha szeretnél kiszakadni egy kicsit a városi nyüzsgésből, a legjobb úti cél az erdő, főleg ősszel, amikor gyönyörű aranysárga, vörös, rozsdaszínű lombruhában csodálhatod meg a fákat. Ajánlunk pár szuper szabadtéri programot október harmadik hétvégéjére, amelyek között mindenki találhat kedvencet.

2021.10.12.
Fák, parkok, kilátók – A tolnai dombok legszebb erdei ösvényein

Fák, parkok, kilátók – A tolnai dombok legszebb erdei ösvényein

Joó Annamária 2021.09.13

Ha évente egyszer mentek kirándulni, az most legyen! A kora őszi erdőnél aligha van csodálatosabb. Mi a Tolna megyei Tamási környéki erdőkbe vettük be magunkat, és nem bántuk meg. Akár egy egész napos családi túrára is felfűzhetők a látnivalók, amit a gyerekek is imádni fognak. Játékos erdei utak, kilátók, romantikus tó, és már a szerelmes szarvasok is bőgnek.

Tovább

Mennyire ismered a Pilist?

Sokan jártasak a Budai-hegyek és a Dunakanyar között húzódó vidéken, de a Pilis Kincsei elnevezésű érintőpontos jelvényszerző túrával jó néhány újdonságot is felfedezhetünk hazánk e roppant változatos, látnivalókban gazdag szegletében.

2021.07.28.