Keresés eredménye

Őszi túrák az ország legszebb vidékein – Hétvégi programajánló

Ez az a színpompás időszak, amikor az ősz néhány hét alatt átfesti az erdőket. A lombkoronák fáradt zöldje közé a sárga, a vörös és a barna ezer árnyalata vegyül. Ilyenkor érdemes nagy sétákat, kirándulásokat tenni. Mutatunk néhány túrahelyszínt október első hétvégéjére, ahol káprázatosan szép természettel találkozhatsz.

2023.09.26.

Túraútvonalak, amelyek nyáron a legszebbek – Hétvégi programajánló

Olyan hazai erdei ösvényeket és kilátópontokat gyűjtöttünk össze nektek június második hétvégéjére, amelyeknek kifejezetten jól áll a nyári díszbe öltözött természet. A Tanúhegyek-túráktól a Gerecse színpompás szikláin át a Peszéri-erdő különleges élővilágának felfedezéséig találhatsz kedvedre valót.

2023.06.06.

Érdekes hazai filmes helyszínek, ahol kirándulni is lehet

Külföldön a filmturizmus mára nagy trenddé nőtte ki magát, és szerencsére itthon is bőven akadnak olyan forgatási helyszínek, amelyeket élmény meglátogatni. Összegyűjtöttük azokat, ahol nemcsak a filmes élményeket elevenítheted fel, de akár kirándulhatsz is egy jót.

2023.05.02.

Romantikus templomrom mesebeli vadkörtefával

Van a Bakony eldugott szegletében egy különleges hely, amely egyszerre időtlen, megnyugtató és sejtelmes. Ahol széles legelők, mezők és hullámzó dombok ölelésében egy elpusztult falu festői romtemploma mintha évszázadok óta arra várna, hogy ezt az alig-alig ember járta helyet felfedezzék a maga gyönyörű változatosságával. Nagykeszi „csonka tornyának” meglátogatása simán az egyik legjobb történés lett ezen a fura tavaszon.

2023.04.17.

Virágba borult kirándulóhelyek – Hétvégi programajánló

A zsendülő táj még azokat is kicsalogatja a természetbe, akik nehezebben mozdulnak ki a négy fal közül. Ezúttal olyan túraútvonalakat gyűjtöttünk össze április első hétvégéjére, ahol teljesen belefeledkezhetünk az erdők és rétek madárfüttyös tavaszi zsongásába.

2023.03.28.

Erdei túraösvények tavaszi extrákkal – Hétvégi programajánló

Összeszedtünk pár klassz kirándulócélpontot, ahol felfedezhetjük az éledő természet számos apró és színpompás szépségét. És van még egy jó hírünk, az ajánlott helyszínek talán épp kora tavasszal a legszebbek. Mutatjuk, hova érdemes kimozdulni a természetbe március harmadik hétvégéjén.

2023.03.13.