Tóni a kéken

Tóni kalandjai folytatódnak az Országos Kékkörön

2016.05.11.

Tóni, a látássérült túrázó álma folytatódik: tavaly az Országos Kéktúrát teljesítette, idén május 28-án pedig elindul az Alföldi, majd a Dél-dunántúli Kéktúrára. Jelentkezz te is mellé kísérőnek, és életre szóló élményben lesz részed.

Fotó: Tassy Márk
Fotó: Tassy Márk

 

Bár sokan végigmentek már az Országos Kéktúra útvonalán, 2015-ben a Magyar Természetjáró Szövetség különleges utat szervezett Puskás Antal látássérült túrázó számára. Tóni közel kétszáz kísérővel megszakítás nélkül 58 nap alatt teljesítette az Országos Kéktúra 1160 km-es szakaszát.

 

toni_a_keken.jpg

 

A kaland ezzel nem ér véget, mert Tóni idén folytatja az utat. Az Alföldi és a Dél-dunántúli Kéktúrát most egyhuzamban teljesíti, így ő lesz az első látássérült túrázó, aki végigmegy az Országos Kékkör 2500 km-es távján.

 

Csatlakozz te is! Garantáljuk, hogy életed egyik meghatározó élménye lesz ez a túra, mint azoknak, akik tavaly tartottak Tónival. Fantasztikus emberek, nagyon jó hangulat, gyönyörű tájak várnak.

 

kep_3682.jpg

 

Start: 2016. május 28., Sátoraljaújhely

 

A tavalyi túráról itt olvashatsz.
 

Az alábbi e-mail címre várjuk a jelentkezéseket időpont-megjelöléssel és elérhetőséggel együtt: turatars@termeszetjaro.hu

 

A túranaptárat ide kattintva tudjátok megnézni.