2400 forinttól lehet megszállni a Galyatető Turistacentrumban

A szállásárak kifejezetten barátiak lettek, sőt a listaár még kedvezőbb, ha valakinek van Természetjáró Kedvezménykártyája.

 

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Tassy Márk
2015. szeptember 21.

A szállásárak kifejezetten barátiak lettek, sőt a listaár még kedvezőbb, ha valakinek van Természetjáró Kedvezménykártyája.

 

Szombaton, azaz szeptember 19-én nyitották meg Galyatetőn hazánk legújabb és legkorszerűbb turistaházát és a szomszédságában található felújított Galya-kilátót. A nyilvánosságra került árak alapján, kifejezetten olcsón lehet majd a turistaházban és a kilátó bivakszállásaiban aludni.

 

 

Az emeletes ágyas egyterű hálóteremben 3000 forint egy éjszaka, de a hamarosan megjelenő Természetjáró Kártyával mindez 2400 forintba fog kerülni. A saját fürdőszobás, kétágyas szobákban 4200 forintért aludhatunk egy éjszaka, ami kedvezményesen 3400 forint lesz. A gyerekek után 3 éves korig nem kell fizetni, 7 éves korig pedig 2000 forint egy éjszaka. Jó hír, hogy sátrazásra is van lehetőség a turistacentrum szomszédságában, ez 1000 forint/sátorhely kiadást jelent éjszakánként. A fenti árakhoz hozzá kell még számolni az idegenforgalmi adót.

 

Szállást a Galyatető Turistacentrum honlapján lehet foglalni.

 

 

A panoráma garantált

 

Sok olvasói levelet kaptunk, hogy tényleg lehet-e majd a kilátóban aludni, és ha igen, mennyiért. Nos, a válasz igen kedvező, mert tényleg megszállhatunk a kilátó tetejében kialakított bivaktermekben, ráadásul mindezt önköltségi áron tehetjük meg, tehát csak a takarításért és a fürdőszoba-használatért kell fizetni, ami 2000 forintot jelent éjszakánként, és ebben már benne van a kilátóba való feljutás ára is, ez utóbbi 200 forint. A bevételt teljes egészében az objektumok fenntartására és üzemeltetésére fordítják.

 

 

 

További információ a szálláshelyekről és a kilátóról a www.galyacentrum.hu oldalon.

 

Cikkajánló