A Mátra teljesítménytúrázója 2014.

A Hérics TTSE immáron negyedik alkalommal indítja útjára a Mátra teljesítménytúrázója mozgalmat.

Szerző:
HÉRICS TTSE
Fotó:
Barabura
Bcspk
2014. január 23.

A Hérics TTSE immáron negyedik alkalommal indítja útjára a Mátra teljesítménytúrázója mozgalmat.

Az idei évben 18 túra került a mozgalomba, ebből az első a Téli Mátra 2014. január 25-én 4 távon kerül megrendezésre, melynek a Mátrafüredi Erdészeti Szakközépiskola ad otthont. A túrát a Hanák Kolos Turista Egyesület rendezi. Az idei évtől a Magyar Természetjáró Szövetség és Német Csaba ultrafutó is segíti a rendező egyesület munkáját.

 

Részletek a túráról a www.matraberc.hu oldalon, ahol előjelentkezni is lehet!
 

A mozgalom második eseménye a Kiss Péter Emléktúra, melyet a HÉRICS TTSE Péter családjával, a Kékes Turista Egyesülettel, Keresztesi Koppánnyal, Medveczky Györggyel, Prétor Zsolttal (Mátra 115) és Tarnai Mátéval (MVTE) karöltve rendez meg 2014. február 15-én 57, 37 és 20 km-es távokon. Természetesen még sok más Petihez kötődő rendezőtárs is jelezte segítségét, melyet ezúton is előre köszönnek a szervezők. Céljuk, hogy Kiss Péter teljesítménytúrázó, barlangász, terepfutó és hegymászó barátunknak méltó emléket állítsanak.

 


A honlapjukon a regisztrációt követően lehetséges az előnevezés is január 31-ig, melyet jelvény díjazással jutalmaznak. A helyszínen a nevezők kitűzőt is kapnak.


A túra rajt és egyben cél helyszíne Sástón, az Oxigen Adrenalin Parkban lesz. Részletek a www.matra-tura.hu oldalon. A további a mozgalomban érintett túrák listája megtalálható a honlapon a www.ttura.hu oldalon, ahol regisztráció után már nevezni is lehet az idei 2014-es mozgalomba. Fontos, hogy a mozgalom teljesítése csak elektronikus nevezéssel és igazolással fogadható el!

 


A túramozgalom igazolófüzete megvásárolható változatlan áron (1200 Ft) a fenti két túra rajtjában.
Várunk mindenkit az igazolófüzetekkel a Téli Mátra!


Ha szeretnél ennek az egyesületnek tagja lenni, csatlakozz hozzájuk és élvezd az MTSZ tagságból fakadó előnyöket is!

A részletekről itt tájékozódhatsz!

Cikkajánló