AJÁNDÉK AZ AJÁNDÉK-ELŐFIZETÉSÉRT

Lepd meg szeretteidet egy Turista Magazin-előfizetéssel karácsonyra, mi pedig téged lepünk meg egy választható ajándékkal!

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Turista Magazin
2017. december 1.

Lepd meg szeretteidet egy Turista Magazin-előfizetéssel karácsonyra, mi pedig téged lepünk meg egy választható ajándékkal!

Itt egy remek akció, ha nem szeretnél részt venni a bevásárlóközpontokban zajló, test a test elleni ajándékvadászatban: lepd meg szeretteidet egyéves Turista Magazin-előfizetéssel karácsonyra, mi pedig téged lepünk meg egy menő nyaksállal vagy egy praktikus vászontáskával! Az akció kizárólag a webshopunkban leadott megrendelésekre vonatkozik 2017. december 1. és 17. között.

 

A rendelés során a számlázási címnél add meg a saját címedet, ide fogjuk postán elküldeni az általad kiválasztott ajándékot, valamint az egyéves előfizetésre feljogosító ajándékkupont, amelyet majd betehetsz a fa alá. A szállítási címnél a megajándékozott adatait add meg, köztük azt a címet, ahová a magazinokat küldjük majd 2018-ban. Természetesen saját magadat is meglepheted, ez esetben az adatok megadásánál maradjon bepipálva „A szállítási cím megegyezik a számlázási címmel” opció. Fontos, hogy a rendelés végén, a „Rendelés összesítése” pontnál írd be a megjegyzésbe, hogy melyik ajándékot szeretnéd: NYAKSÁL vagy VÁSZONTÁSKA.

 

  

IDE KATTINTVA TUDSZ ELŐFIZETNI A TURISTA MAGAZINRA

 

 AKCIÓNK 2017. DECEMBER 17. ÉJFÉLIG TART ÉS AZ ELSŐ 150 ELŐFIZETŐRE ÉRVÉNYES! Az ajándékutalványt és az ajándékot csak a 2017. december 17-ig beérkezett befizetések esetében küldjük ki postán a számlázási címként megjelölt címre. A 2018-as magazinokat a szállítási címnél megadott címre és névre postázzuk az év során. Ha kérdésed van az akciós előfizetéssel kapcsolatban, írj nekünk az alábbi e-mailcímre:

  

elofizetes kukac turistamagazin.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Cikkajánló