Ajándékot kapsz, ha az ŐsziKék Hegyisport-fesztiválon fizetsz elő ránk

1000 forintos webshopkupont kapsz, és még egy sorsoláson is részt veszel. A nyeremény egy két főre szóló szálláslehetőség a Galyatető Turistacentrumban.

Szerző:
Turista Magazin
2017. szeptember 8.

1000 forintos webshopkupont kapsz, és még egy sorsoláson is részt veszel. A nyeremény egy két főre szóló szálláslehetőség a Galyatető Turistacentrumban.

Szeptember 23-24-én tartják Galyatetőn az ŐsziKÉK Hegyisport-fesztivált, amely a hegyi sportok szerelmesei számára kihagyhatatlan eseménynek ígérkezik, de azok sem fognak csalódni, akik két kötetlen hangulatú, ugyanakkor tartalmas napot szeretnének eltölteni a Mátra szívében. Lesz műfalas mászóverseny, közösségi jóga, vezetett túrák a környéken, valamint a Galyatető Turistacentrum melletti parkolóban levetítik a Reel Rock filmfesztivál legizgalmasabb filmjeit.


Az eseményen mi is ott leszünk, és ennek örömére egy akcióval várunk benneteket: aki a rendezvényen fizet elő a Turista Magazinra (egy évre 6600 forint, az egy 1000 forintos kupont kap ajándékba, amelyet a Magyar Természetjáró Szövetség webshopjában lehet beváltani 2017. 12. 31-ig. A helyszínen előfizetők között kisorsolunk egy 1 éjszakás, 2 főre szóló szállást reggelivel a Galyatető Turistacentrumban. Az akció részleteit a cikk végén lehet elolvasni.

 

 

 

 

 

 

A Turista Magazin előfizetői nyereményjátékának szabályzata

 

A játék célja

Azért írtuk ki ezt a játékot, hogy neked, mint a Turista Magazin előfizetőjének, olvasójának meglepetést szerezzünk.

A) Játék időtartama
A játék kezdete: 2017. szeptember 23.
A játék vége: 2017. szeptember 24.
Helyszín: Galyatető, Őszikék Hegyisport-fesztivál
Sorsolás: 2017. szeptember 28. 10 óra (1075 Budapest, Károly krt. 11.)

B) Játék szervezője
A játék szervezője, kitalálója és a nyeremény biztosítója a Magyar Természetjáró Szövetség (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. II. 3.; adószám: 19001511-2-42; nyilvántartási szám: 49 ), a továbbiakban: Szervező.

C) Nyeremény
- Szeptember 23-24-én Galyatetőn minden előfizetéshez 1 db 1000 Ft-os kupont adunk, amelyet a Magyar Természetjáró Szövetség webshopjában, a www.turistashop.hu-n tudsz beváltani 2017. 12. 31-ig.
(A kuponból 1000 Ft alatti vásárlás esetén nem tudunk pénzt visszaadni, a kupon készpénzre nem váltható.)
- A helyszínen előfizetők között kisorsolunk egy 1 éjszakás, 2 főre szóló szállást reggelivel a Galyatető Turistacentrumban, amelyet 2018. 03. 31-ig tudsz felhasználni.

D) Részvételi feltételek
A felhasználó az előfizetéssel feltétel nélkül, kifejezetten és előzetes teljes körű tájékoztatását követően hozzájárul, hogy az előfizetésnél megadott adatait a B) pontban meghatározott Szervező visszavonásig kezelje. A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel és telefonszámmal, valamint érvényes ímélcímmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen előfizetnek az Őszikék Hegyisport-fesztivál helyszínén, azaz Galyatetőn 2017. szeptember 23-24-én, és a játék időtartama alatt rendezi az előfizetési díjat. A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a részvételi feltételeket, illetve megfelel azoknak. Az előfizetéssel a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nevét nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően, a nyeremény átadásáról fotót készítsen, és elérhetővé tegye ezt az eredmény kihirdetésétől számított 30 napon keresztül.

 

E) A játékba kerülés feltételei
A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó az A) pontban meghatározott időtartam alatt előfizessen a Turista Magazinra az Őszikék Hegyisport-Fesztivál helyszínén (Galyatetőn) 2017. szeptember 23-24-én,valamint megadja az ímélcímét és az előfizetéshez szükséges adatait. A részvétel önkéntes. A Szervező a jogosulatlan felhasználásból, illetve kiskorú általi regisztrációból eredő jogvitákért nem tartozik helytállni. A nyereményjátékban egy személy csak egyszer vehet részt.

F) A nyertesek kiválasztása
A nyeremény véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra a www.random.org véletlenszám-generátor segítségével. A sorsoláson részt vesznek a D) és E) pontban leírtaknak maradéktalanul megfelelő előfizetők, akik sikeresen előfizettek a magazinra. A Szervező a nyertesek értesítését a sorsolás után az előfizetők a regisztráció során megadott ímélelérhetőségén kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. A részvevők a játékban való részvétellel meghatalmazást adnak a Szervezőnek, hogy a játékkal kapcsolatosan ímélben felvegyék velük a kapcsolatot. A kiértesítést követően a résztvevőnek 7 nap áll rendelkezésükre, hogy a kiértesítésben - a nyeremény átvételének módjáról - feltett kérdésekre válaszoljanak. Ha a nyertes ezt elmulaszta, akkor az ajándékra való jogosultság elvész, a nyertes később nem érvényesítheti nyereményátvételi igényét, és a Szervezővel szemben sem kártérítési, sem egyéb megtérítési igénnyel nem élhet.
A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit, azok valódiságát. A játékban nem vehetnek részt a B) pontban meghatározott cégek munkatársai és azok Ptk. szerinti hozzátartozói.

G) Nyertes és nyeremény
A nyertest ímélben értesíti ki a Szervező. A nyeremények (kivétel a TM-előfizetés) átvétele az ímélben egyeztetett módon zajlik. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyijövedelemadó-fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra átruházhatók. A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi, az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához. A nyertesek tudomásul veszik, hogy ha a kiértesítéstől számított 7 naptári napon belül nem jelentkeznek a nyereményekért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támasztanak.

 

 

Cikkajánló