Ajándékozz kéktúrát!

A Magyar Természetjáró Szövetség webshopjában egy helyen szerezheted be a kéktúrázás alapkellékeit, ráadásul többtucatnyi praktikus kéktúrás felszerelés, kiadvány, valamint kiegészítő közül is válogathatsz.

Szerző:
Turista Magazin
2022. május 19.

A Magyar Természetjáró Szövetség webshopjában egy helyen szerezheted be a kéktúrázás alapkellékeit, ráadásul többtucatnyi praktikus kéktúrás felszerelés, kiadvány, valamint kiegészítő közül is válogathatsz.

Aki még csak kacérkodik a kéktúrázás gondolatával, annak a leghatásosabb ajándék egy kéktúrás „alapcsomag” lehet (igazolófüzet, védőtok, bélyegzőpárna), így szó szerint élményt adhatunk, az aktívan kéktúrázó rokonainknak és barátainknak pedig garantáltan örömet okozunk majd egy-egy kéktúrás termékkel.

A kínálat a felvarróktól kezdve a csősálakon át egészen a profi túrapólókig terjed, de van szuper zománcbögre, kéktúrás zokni és gyönyörű térkép is a nyomvonalról.

Érdemes gyakran felkeresni a Turistashopot, mert a kínálat folyamatosan bővül, és akciós csomagajánlatok is rendszeresen megjelennek.

Ha az akciókon felül is szeretnél további kedvezményeket a shopban, akkor a Természetjáró Kedvezménykártyát (TEKA-kártya) ajánljuk a figyelmedbe, amellyel 20 százalékkal tudsz olcsóbban vásárolni a webshopban.

A 4900 Ft-ért beszerezhető TEKA-kártyával több száz helyen kaphatsz 5–50%-os kedvezményt az ország egész területén: többek között múzeumokban, látogatóközpontokban, kalandparkokban, Tourinform-irodákban, túraboltokban, nemzeti parkokban és különböző szállásokon, a falusi szálláshelyektől a hotelekig. Az elfogadóhelyek részletes listáját ide kattintva nézheted meg.

A kedvezménykártyával útra kelni is megéri, ugyanis 20 százalék kedvezményt kapsz a MÁV applikáción keresztül vásárolt hétvégi (péntektől vasárnapig) teljes árú vasúti menetjegyek árából, ha pedig hajóra szállnál, 10 százalékkal olcsóbban veheted meg menetjegyedet a MAHART-PassNave Személyhajózási Kft. által üzemeltetett kirándulóhajó-járatra Budapest és Szentendre, valamint Budapest és Vác között.

És végül, de nem utolsó sorban magunkat is ajánljuk egy kicsit: a legegyszerűbben és leggyorsabban a Turistashopban tudsz előfizetni kedvenc természetjáró magazinodra, ahol a korábbi lapszámainkat is megtalálod.

Cikkajánló