Az OMÉK-on is megtalálsz minket!

 A Hungexpo "G" pavilonjában keressétek a Turista Magazin standját a kiállításon.

Szerző:
TM.hu
itthon.hu
Fotó:
Gulyás "Paraferee" Ferenc
2013. szeptember 16.

 A Hungexpo "G" pavilonjában keressétek a Turista Magazin standját a kiállításon.

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter ünnepélyes keretek között megnyitotta a 76. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt. A kiállítás megnyitóján beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök is, majd átadták az OMÉK díjakat. A megnyitó ünnepségen részt vett és köszöntőt mondott Nyikolaj Fjodorov, az orosz mezőgazdasági miniszter is.

 

 

A 76. OMÉK 2013. szeptember 18-22. között várja látogatóit a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Hazánk legjelentősebb agrárseregszemléjének célja az elmúlt évek eredményeinek bemutatása; a fejlett, hatékony, környezettudatos gazdálkodás útjainak megismertetése; a fogyasztók tájékoztatása arról, hogy a magyar termékek szigorúan ellenőrzött folyamatok során jutnak el asztalukra, ezáltal garantált a magasabb minőség és a nagyfokú élelmiszerbiztonság.

 

A szervezők reményei szerint a rendezvényen a vidéki életforma varázsával is megismerkedhetnek majd a fővárosiak. A mezőgazdasági termékek mellett a "G" pavilonban főszerephez jutnak a hazai turizmus legfőbb képviselői, hazánk turisztikai régióira bontva. Itt találkozhattok lapunkkal és munkatársainkkal is.

 

Várunk szeretettel a vásárvárosban!

 

Cikkajánló