Február 13-tól online nevezhetsz a Gerecse 50 túráira

Elkerülheted a helyszíni sorban állást és a tolongást a rajtnál, ha az idei Gerecse-túrák távjaira az interneten keresztül jelentkezel. Hajrá, február 13-tól indul az online nevezés!

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Gulyás Attila
2016. február 12.

Elkerülheted a helyszíni sorban állást és a tolongást a rajtnál, ha az idei Gerecse-túrák távjaira az interneten keresztül jelentkezel. Hajrá, február 13-tól indul az online nevezés!

Idén is érdemes interneten jelentkezni a Gerecse 50-túrákra, mert aki online nevez, az időt és pénzt spórolva, gyorsan és kedvezményesen jelentkezhet Magyarország legnépszerűbb teljesítménytúrájára. A távok 2016-ban sem változtak, a klasszikus 50-es mellett 30, 20 és 10 km-es szakaszok közül választhatsz.

 

Az esemény honlapján február 13-tól április 13-án éjfélig nevezhetsz a Gerecse 50-re, amit április 16-án immáron 35. alkalommal a KEM SZÖSZ Természetbarát Szövetség és a Magyar Természetjáró Szövetség közösen rendez meg. Nevezz kedvezményesen online a turistamagazin.hu vagy a gerecse50.hu oldalon, nehogy lemaradj róla!

 

Online nevezés


A gyorsabb és könnyebb rajt érdekében javasoljuk az online nevezést. A Gerecse teljesítménytúrákra a gerecse50.hu és a turistamagazin.hu felületén lehet online nevezni.


A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos, zárt rendszerű internetes fizetési felületén, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni.

 

Így nevezhetsz online

 

1. A gerecse50.hu aloldalain az ONLINE NEVEZÉS gombokra, menükre kattintva a turistamagazin.hu nevezési felületére jutunk.

2. Mivel a nevezés regisztrációhoz kötött, regisztrálni kell az oldalon, illetve annak, aki már korábban regisztrált, be kell jelentkeznie. A regisztrációt vagy a bejelentkezést a nevezési folyamat közben is megtehetjük.

3. Regisztráció alatt vagy belépés után ki kell tölteni az űrlapot, el kell fogadni az adatvédelmi szabályzatot, és a kedvezményre jogosultnak meg kell jelölni azt a kedvezményt, amit igénybe kíván venni. A kedvezményre jogosító kártyát be kell mutatni a rajtnál!

4. Számlakérés esetén a megfelelő mezőt be kell jelölni.

5. Idéntől lehetőség van csoportos nevezésre is. Ebben az esetben a regisztrációt végző személy tölti ki a csoport tagjainak adataival a nevezési űrlapokat.

6. A fizetés gombra kattintva a megadott e-mail címre kiküldünk egy levelet. Az ebben található linkre kattintva kell megerősíteni a regisztrációt, a megerősítéssel együtt a fizetési folyamat is folytatódik: az OTP fizetési felületén átutalhatjuk a nevezési díjat.

7. Akik már korábban regisztráltak a turistamagazin.hu oldalra, azok a fizetés gombra kattintva az OTP rendszerébe jutnak, ahol biztonságosan kifizetik a nevezési díjat.

8. A fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges, a fizetés részleteiről a „Tájékoztatás a bankkártyás fizetésről” linken lehet tájékozódni.

9. Sikeres fizetés esetén egy vouchert kapunk, amit ki kell nyomtatni, és el kell hozni az eseményre. A helyszínen ezt bemutatva megkapjuk a rajtlapot, ami tartalmazza a túra térképét, a pecsétek helyét és az egyéb szükséges információkat.

10. A rajtban a rajtlapon lévő vonalkód leolvasásával indul a túra, a célban ugyanezt a vonalkódot kell leolvastatni. A szintidő meghatározása a vonalkód rajtban és célban leolvasott időpontjaiból történik.

 

  

Ide kattintva nevezhetsz!


FONTOS!

• Ne hagyd otthont a vouchert!

• A kapott voucher csak egyszer használható fel, az első bemutatást tudjuk elfogadni, így mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a voucherét ne másolják le.
• Csoportos nevezés esetén a regisztrációt végző személy felelőssége, hogy a csoportos nevezésben résztvevő személyekhez eljusson a voucher.
• A rajtlap is csak egyszeri belépésre jogosít, az időmérés az első leolvasással indul.
• Nyomtasd ki a vouchert, és vidd el magaddal a versenyre! A vouchert az adatlapodról bármikor letöltheted. Nyomtatásnál A/4-es, sima, fehér, irodai papírt használj!

 

Gerecse 50 Online nevezés: 2016. február 13. - április 13. 24.00

 

 

 

Nevezési díjak

Gerecse 50

Online nevezés: 1100 Ft
Online nevezés MTSZ-kártyával: 1000 Ft
Helyszíni nevezés: 1400 Ft
Helyszíni nevezés kedvezménykártyákkal: 1200 Ft

Gerecse 30, 20, 10

Online nevezés: 550 Ft

Online nevezés MTSZ-kártyával: 500 Ft

Helyszíni nevezés: 700 Ft

Helyszíni nevezés kedvezménykártyákkal: 600 Ft

 

 

  

  

  

 

A résztvevők idén is 50, 30, 20 és 10 kilométeres távok közül választhatnak


Horváth Zoltán, a Gerecse 50 létrehozója és főrendezője kérdésünkre elmondta, hogy sem új távokat, sem létszámlimitet nem terveznek ebben az évben. A 7000 főt rendezői szempontból még éppen kezelhetőnek tartja, ám ha a túra eléri a nyolcezres lélektani határt - ami nem célja a szervezőknek -, akkor egyeztetnek a túrát engedélyező Vértesi Erdő Zrt.-vel a „hogyan tovább” kérdéséről. Felmerült, hogy a túra legyen kétnapos, de ezt a lehetőséget a rendezők nem támogatják. A többezres tömegtől féltik az erdőt, de mindent meg is tesznek azért, hogy a frissítő- és az ellenőrző pontokon mindenhol legyenek gyűjtőzsákok, s a célban jutalmazzák a szemetet és a PET-palackokat leadó teljesítőket. A túrázók biztonságáról pedig 2016-ban is az IFELORE egészségügyi csapata (mentősök, orvosok, egészségügyi dolgozók) gondoskodik. A tavaly már kipróbált korszerű médiakommunikációs és rendezvényszervező rendszert továbbfejlesztve a rendezők bíznak abban, hogy idén zökkenőmentesen, még gyorsabban és gördülékenyebben zajlik majd le a sportesemény.

 

Voltál már Gerecse 50-en? Kipróbáltad már a kitartásodat és gyorsaságodat valamelyik távján? Ha nem, akkor ízelítőül, ha pedig igen, akkor „nosztalgiaképpen” nézd meg a Turista Magazin tavalyi Gerecse 50 videóját.
 

 

 

Kapcsolódó cikk:

Hamarosan lehet nevezni a Gerecse teljesítménytúrákra

Cikkajánló