Galyatetői örömfotózás képeiből nyílt kiállítás

A Szebeni Műhely elnevezésű fotóművészeti alkotótelep idén Galyatetőn várta a fotósokat. A végeredményt te is megnézheted az egerszalóki Saliris Hotelben január 31-ig.

Szerző:
Sajtóanyag
Fotó:
Szebeni Műhely 2018
2018. november 22.

A Szebeni Műhely elnevezésű fotóművészeti alkotótelep idén Galyatetőn várta a fotósokat. A végeredményt te is megnézheted az egerszalóki Saliris Hotelben január 31-ig.

Szebeni András fotóművész 2015-ben alapította az alkotótelepet. Idén tizennégy fotóst hívott meg Galyatetőre, ahol a hely szellemének átértelmezése és megörökítése volt a feladat. A tárlat igen színesre sikerült annak köszönhetően, hogy gyors reagálású riporterek, szemlélődő művészlelkek és hosszabb projektekhez szokott fényképészek egyaránt jelen voltak az eseményen. A június 10-től csaknem két héten át tartó munka arra is kitűnő alkalom volt, hogy a fotográfusok szakmai vitákkal gyarapíthassák tudásukat, formálják művészi világukat.

 

Bácsi Róbert László - A gombász

 

Bánkúti András - Absztrakt


Benkő Sándor - Matrai tündér

 

Dobos Tamás - Szauna törülközövel

 

Fejér Gábor - Napfürdő

 

Gaál Zoltán - Természet


Hajdú D. András - Kilátó


Kiss-Kuntler Árpád - Bálvány


Mandur László - Kigyózva

 

Móricz-Sabján Simon - Hunguest Grandhotel Galya

 

Németh György - Alaptábor

 

Reviczky Zsolt - Galyatető II.

 

Szabó Bernadett - #threesome

 

Szántó György - Galyatető kilató 2018

 

A képek készítői valamennyien tapasztalt, elismert, a fotográfiát művészi szinten művelő szakemberek: Bácsi Róbert László, Bánkuti András, Benkő Sándor, Dobos Tamás, Fejér Gábor, Gaál Zoltán, Hajdú D. István, Kiss-Kuntler Árpád, Mandur László, Móricz-Sabján Simon, Németh György, Reviczky Zsolt, Szabó Bernadett és Szántó György. A kiállítás november 20-án nyílt meg az egerszalóki Hotel Saliris Resortban, és jánuár 31-ig látogatható.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Kiderült, ki lett az év természetfotósa 2018-ban

Magyar fotós sikerek az Arany Teknős Nemzetközi természetfotó-pályázaton

Szavazz az év legviccesebb természetfotójára!

Városi kisbolygók - nevezetes városok, ahogy még nem láthattad

Cikkajánló