Ismét rendelhetőek a korábbi Turista Magazinok

A járványhelyzet miatt kénytelenek voltunk szüneteltetni ezt a szolgáltatásunkat, de mától ismét elérhetőek a régebbi számok.

Fotó:
Tassy Márk (Kiemelt kép)
2021. május 27.

A járványhelyzet miatt kénytelenek voltunk szüneteltetni ezt a szolgáltatásunkat, de mától ismét elérhetőek a régebbi számok.

Nagyon sokan érdeklődtetek az elmúlt hónapokban, hogy miként juthattok a korábbi számainkhoz, ugyanis eltűntek a webshopunkból, ahol csak digitális formában voltak elérhetőek az előző évek Turista Magazinjai. Sajnos a járványhelyzet és az ezzel járó otthoni munkavégzés miatt nem tudtuk zökkenőmentesen megoldani a régebbi magazinok logisztikáját és postázását, ezért kénytelenek voltunk egy időre szüneteltetni ezt a szolgáltatásunkat, de mától ismét elérhető az elmúlt évek „termése”, így aki lemaradt volna egy-egy számról, most kényelmesen és egyszerűen pótolhatja.

A rendelés folyamata változatlan, csak ki kell választani a webshopunkban az évfolyamok közül a kívánt számokat, majd hozzáadni a kosárhoz. Itt természetesen megvehetitek a legfrissebb számunkat is, de az a legkényelmesebb – és ár-érték arányban a legjobb – megoldás, ha az éves előfizetést választod. Gyűjtők számára találtuk ki a turista magazinos mappánkat, amelybe egy-egy évfolyam fér el.

Köszönjük a türelmeteket, és jó böngészést kívánunk!

A WEBSHOPUNKAT IDE KATTINTVA ÉRHETED EL.



Cikkajánló