„Legek túrája” fotópályázati szabályzat

Teljesítsd a Legek túráját, és közben fotózd az élményeidet! A legjobb fotódat küld be Nekünk és ezzel máris részt veszel egy nyereményjátékunkon.

 

Szerző:
Turista Magazin
2016. június 1.

Teljesítsd a Legek túráját, és közben fotózd az élményeidet! A legjobb fotódat küld be Nekünk és ezzel máris részt veszel egy nyereményjátékunkon.

 

A pályázat kezdete: 2016. június 18.
A fotók beküldési határideje: 2016. június 21. éjfél
A fotókra a szavazás határideje: 2016 június 28. 12 óra
Nyeremény: Ticket To The Moon double függőágy


A fotópályázat szervezője, kitalálója és lebonyolítója a Magyar Természetjáró Szövetség (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 31. II.3. adószám: 19001511-2-42; nyilvántartási szám: 49) továbbiakban Szervező.

 

A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplőket. A játékot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve nincs köze a játékhoz. A Facebook mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben.


A pályázatra bárki beküldheti a saját maga által készített fotóját az adott témában, a szerkesztoseg kukac turistamagazin.hu email címre.
Beküldéskor az email tárgyához írd be: Legek túrája, valamint adj a fotóknak címet! A képek minimális mérete 1 MegaPixel.
A beérkezett képeket ezt követően egyszerre töltjük fel a Facebook falunk (facebook.com/turistamagazin) galériájába. A Facebookon június 28-ig legtöbb lájkot kapott fotó nyeri a nyereményt.

 

Egyéb a fotókkal kapcsolatos megkötések


A fotókon minimális digitális utómunka megengedett, a nagyobb módosításokkal készülteket viszont nem fogadjuk el. Keretezést, vízjelek valamint logók elhelyezését mellőzzétek. A pályázatra beküldött képeket a Turista Magazin szerkesztősége szerzői jog érvényesítése nélkül bármikor felhasználhatja.
A nyertest e-mailben értesíti ki a Szervező. A nyeremények (kivétel a TM előfizetés) átvételét e-mailben egyeztetve személyesen vehetők át az Szerkesztőségben. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra nem átruházhatók.
A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi felhasználásához.
A nyertesek tudomásul veszik, hogy ha a kiértesítéstől számított 15 naptári napon belül nem jelentkeznek a nyereményekért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támaszt.
Felelősség
A Szervező a pályázatra beküldött fotók eredetiségért, azok tartalmáért, valamint a telekommunikációs adatátviteli hibák vagy nehézségek következményeiért nem vállal felelősséget! A játékszabályzat módosításának a jogát - a játékosok megfelelő tájékoztatása mellett - a Szervező fenntartja!

Cikkajánló