Mágikus pillanatok Karintiában

Ha egy különleges túrához támad kedved, az "Éld át és fedezd fel!" mottóval hirdetett karintiai "Magische Momente" programot Neked találták ki. 

Szerző:
Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal
Fotó:
Nassfeld
2014. július 30.

Ha egy különleges túrához támad kedved, az "Éld át és fedezd fel!" mottóval hirdetett karintiai "Magische Momente" programot Neked találták ki. 

A karintiai „Magische Momente” (Mágikus pillanatok) túra maradandó természetközeli élményekkel gazdagítja a résztvevőket. A képzett túravezetőkkel kísért program az igazi kalandoroknak és ínyenceknek éppúgy kedvére való lehet, mint a romantikára vágyóknak és a családoknak. A nemzeti parkban élő vadállatok megfigyelésétől és az élménytutajozástól a kulináris ínyencprogramokon át egészen az öböl- és napfelkelte-túrákig bármit kipróbálhatnak az érdeklődők.

 


A "Magische Momente" azonban rengeteg élményt kínál akkor is, ha úgy döntesz, inkább otthon hagynád a túrabakancsot. Bejárhatod például elektromos kerékpárral Közép-Karintia régiójának kulináris és kulturális állomásait St. Veit körül, vagy választhatsz egy Bad Kleinkirchheimből induló hegyikerékpáros kirándulást kajakozással és grillesttel a Millstatti-tó partján.


Részletes programot a www.naturlust.at oldalon találsz.

 

Kapcsolódó cikkeink:

 

Láss csodát Alsó-Ausztriában!

A Waldviertel - Eredeti és letisztult

Robert Schauer - Az osztrák hegymászás ikonja

Kulináris híd lencséből, hegyi szénából

Elindult az "Ungarischeart" Bécsben

 

 

Cikkajánló