Március elsején indul a nevezés!

Előző évek számtalan dátummódosítása után megfogadtuk, hogy idén csak akkor indítjuk el a nevezést, mikor már szinte 100%-os biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy a rendezvény megszervezhető.

2022. február 24.

Előző évek számtalan dátummódosítása után megfogadtuk, hogy idén csak akkor indítjuk el a nevezést, mikor már szinte 100%-os biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy a rendezvény megszervezhető.

Előző évek számtalan dátummódosítása után megfogadtuk, hogy idén csak akkor indítjuk el a nevezést, mikor már szinte 100%-os biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy a rendezvény megszervezhető. Látva a jelenlegi vírushelyzetet, azt gondoljuk, hogy nem lehet akadálya az április 23-ai túrának.

Nem is akármilyen túrának, hiszen komoly évfordulót ünneplünk ebben az évben. Idén áprilisban negyvenedik alkalommal indulnak el Tatabányáról a természetjárás barátai azzal a céllal, hogy bejárják a Gerecse legszebb ösvényeit. Az évforduló előtt tisztelegve úgy döntöttünk, hogy az eddig megszokott távok mellett idén egy kivételes, alkalmi 40km-es túrát is indítunk. Fontos, hogy ezt várhatóan csak idén lehet teljesíteni, jövőre visszatérünk a jól bevált 10-20-30-50 kilométeres körökhöz.

A nevezéssel kapcsolatban fontos tudni, hogy idén is csak online előnevezéssel lehet jelentkezni a túrára és kizárólag bankkártyával lehet fizetni, de ez már az előző évekből talán megszokottá vált. A jegy visszaváltására nincs mód, átadni lehet azt egy másik túrázónak, ha esetleg mégsem indulnál a túrán.

Az előző évhez képest visszatérünk az egynapos lebonyolításra. 6 és 8 óra között fog rajtolni az 50-es és 40-es táv, míg 9 és 11 óra között a 10-20-30-as túrázók. Pecsételés helyett idén is a tavaly már megismert QR kódos ellenőrzést fogjuk alkalmazni és ezúttal is a rajtban kapjátok meg a frissítést egyben és nem az ellenőrzőpontokon.

A nevezés jövő kedd, március elsején 10 órakor nyit és a túra napjáig vagy adott táv beteltéig tart. Reméljük, hogy már ti is akkora izgalommal várjátok az áprilist, mint mi. Jövő héten a nevezéssel tegyük meg az első lépést a jubileumi Gerecse 50 jegyében!

Cikkajánló