Még több extra a vadaspark applikációjával

Mostantól szinkronizálhatjuk a budakeszi vadasparkos programokat a saját naptárunkkal, a gyerekeknek pedig három játék is készült.

Szerző:
Budakeszi Vadaspark
Fotó:
Budakeszi Vadaspark
2017. január 23.

Mostantól szinkronizálhatjuk a budakeszi vadasparkos programokat a saját naptárunkkal, a gyerekeknek pedig három játék is készült.

Okostelefonra optimalizált térkép segít az eligazodásban a vadaspark terepén, informatív leírások állnak rendelkezésre egyes állatokról (melyeket hanganyag formájában meg is hallgathatunk), és a rendszeres programok (pl. látványetetések, kisállattréningek, szakvezetések) legfontosabb részletei és időpontjai között is lehet böngészni - jó előre, vagyis az egész 2017-es évadra vonatkozóan.

 

 

A legújabb, 2017. január 11-i frissítéssel új funkciókkal is bővült az applikáció, melyeknek elsősorban a gyerekek fognak örülni. „A feltüntetett vadasparkos eseményeket ezentúl egy gombnyomással szinkronizálhatjuk telefonunk naptárjával. Így emlékeztetőt is beállíthatunk, ha nem akarunk lemaradni például az Időjós Állatok Napjáról - hogy az egyik legközelebbi kiemelt eseményünket említsem -, de azonnali értesítőket is kérhetünk, ha naprakészek akarunk maradni a vadaspark mindennapi életével kapcsolatban” - mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

 

 


Egy új, „Játékok” menüponttal is bővült az alkalmazás, melyek eredményeit természetesen a közösségi oldalakon is meg lehet osztani. A Tili-toli játékban különböző állatok fotóit kell kirakni, ami csak a legügyesebbeknek sikerülhet. A memóriajáték - nevéhez méltóan - az emlékezőképességet teszi próbára, miközben a vadaspark legfotogénebb lakóinak képeit kell összepárosítani. A Nyomsatírozóban pedig dörzsölt nyomkeresővé kell avanzsálni, majd a felfedett állatnyomhoz a megfelelő állatot kiválasztani.


A sokszínű, audiovizuális tartalomból fakadó adatmennyiség miatt először Wi-Fi kapcsolaton keresztül célszerű ismerkedni az applikáció legújabb frissítésével, amit itt lehet letölteni Androidra, itt pedig iOS-re.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Éves látogatórekord dőlt meg Budakeszin

Különleges szarvasokkal találkozhatsz Budakeszin

Még izgalmasabb lett a Budakeszi Vadaspark

Cikkajánló