Nyerj részvételi lehetőséget az idei Fjällräven Vándortúrára a Turista Magazinnal!

Ha szeretnél ott lenni az idei vándortúrán, szerezz be gyorsan egy júliusi számot, és vegyél részt a játékunkon!

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
HÁZI BERNADETT
2016. július 12.

Ha szeretnél ott lenni az idei vándortúrán, szerezz be gyorsan egy júliusi számot, és vegyél részt a játékunkon!

A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó, 113 km-es nomád élménytúra Aggtelektől Felsőtárkányig, amelyet idén augusztus 22-től 26-ig tartanak. Megrendezésével a szervezők a vándortúrázás hagyományait szeretnék újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék. Ráadásul ez az élmény tényleg ajándék lehet két főnek: ehhez mindössze helyesen kell válaszolni az alábbi kérdésre.


A júliusi számunk Top 10-es összeállításában a legszebb hazai szurdokokat gyűjtöttük össze. A kérdés az, hogy melyik szurdok szerepel a 6. és a 9. helyen?


A válaszokat a jatek kukac turistamagazin.hu ímélcímre várjuk július 18-án éjfélig. A helyes válaszokat beküldők közül július 19-én sorsolunk, a nyertest ímélben értesítjük.

 


Kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek a játékra, akik valóban el tudnak menni túrázni, és teljesíteni is tudják majd öt nap alatt a 113 kilométeres távot. Annál is inkább, mert a túra végén egy rövid élménybeszámolót is szeretnénk kérni a nyertes pártól.

 

 

 

Nyereményjáték szabályzata


A játék célja


Azért írtuk ki ezt a játékot, hogy neked - mint a hírlevelünk lelkes olvasójának - örömöt szerezhessünk, és lehetőséget biztosítunk Magyarország egy festői részének megismeréséhez.


A) Játék időtartama
A játék kezdete: 2016. július 12.
A játék vége: 2016. július 18. éjfél
Sorsolás: 2016. július 19. 12 óra (1075 Budapest, Károly krt. 11.)


B) Játék szervezője
A játék szervezője, kitalálója és a nyeremény biztosítója a Magyar Természetjáró Szövetség (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. II.3.; adószám: 19001511-2-42; nyilvántartási szám: 49 ) továbbiakban Szervező.

 

C) Nyeremény: a Fjällräven Vándortúrán részvételi lehetőség 2 fő részére


D) Részvételi feltétel
A felhasználó a regisztrációval feltétel nélkül, kifejezetten és előzetes teljes körű tájékoztatást követően hozzájárul, hogy a regisztrációnál megadott adatait a B) pontban meghatározott Szervező visszavonásig kezelje. A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel és telefonszámmal, valamint érvényes ímélcímmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a nyereményjátékra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésre. A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nevét nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően, és elérhetővé tegye az eredmény kihirdetésétől számított 30 napon keresztül.


E) A játékba kerülés feltételei
A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó az A) pontban meghatározott időtartam alatt ímélben helyesen válaszoljon a Turista Magazin weboldalán és Facebook-oldalán megosztott játék felhívásban lévő kérdésre. A részvétel önkéntes. Szervező a jogosulatlan felhasználásból, illetve a kiskorú általi regisztrációból eredő jogvitákért nem tartozik helytállni. Szervezőt szintén nem terheli felelősség a felhasználó számítógépének meghibásodása miatti sikertelen részvétel miatt. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többes részvétel esetén az érvénytelen regisztrációkat a Szervező törli, így a többes regisztráló a sorsoláson sem vehet részt.

 

F) A nyertesek kiválasztása
A nyeremény véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra, a www.random.org véletlenszám-generátor segítségével. A sorsoláson részt vesznek a D) és az E) pontban leírtaknak maradéktalanul megfelelő játékosok, akik sikeresen regisztráltak a játékba. A Szervező a nyertesek értesítését a sorsolás után a játékosok által a regisztráció során megadott ímélelérhetőségen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. A részvevők a játékban való részvétellel meghatalmazást adnak a Szervezőnek, hogy a játékkal kapcsolatosan ímélen keresztül felvegyék vele a kapcsolatot. A kiértesítést követően a résztvevőnek 5 nap áll rendelkezésére, hogy a kiértesítésben - a nyeremény átvételének módjáról - feltett kérdésekre válaszoljon. Ha ezt elmulasztja, akkor az ajándékjogosultság elvész, a nyertes később nem érvényesítheti a nyereményátvételi igényét, és a Szervezővel szemben sem kártérítési, sem egyéb megtérítési igénnyel nem élhet.
A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit, azok valódiságát. Amennyiben többszöri regisztráció vagy nem valós személyek általi regisztrációk kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ilyen esetekben pótnyertes(ek) kerül(nek) kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes(ek) helyére.
A játékban nem vehetnek részt a B) pontban meghatározott cégek munkatársai és azok Ptk. szerinti hozzátartozói.


G) Nyertes és nyeremény
A nyerteseket ímélben értesíti ki a Szervező. A nyeremények (kivétel a TM-előfizetés) átvétele az ímélben egyeztetett módon zajlik. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyijövedelemadó-fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra átruházhatók. A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi, az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához. A nyertesek tudomásul veszik, hogy amennyiben a kiértesítéstől számított 7 naptári napon belül nem jelentkeznek a nyereményekért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támasztanak.

Cikkajánló