Programkavalkád az Utazás kiállításon

Február 27-én, csütörtökön nyílik meg az ország első számú turisztikai kiállítása a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ahol március 1-ig 40 ország 250 kiállítója mutatkozik be a látogatóknak.

Szerző:
TM
2020. február 25.

Február 27-én, csütörtökön nyílik meg az ország első számú turisztikai kiállítása a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ahol március 1-ig 40 ország 250 kiállítója mutatkozik be a látogatóknak.

A kiállítók standjain az utazás szerelmesei egy négynapos ünnep keretében ismerkedhetnek meg a különböző desztinációkkal, a hozzájuk kapcsolódó érdekességekkel, kultúrával és gasztronómiával. Mindemellett találkozhatnak számtalan látványossággal, részt vehetnek rengeteg programon, egyszóval felejthetetlen élményben lehet részük.

Az Aktív Magyarország Szigeten például a kerékpározást, a gyalogtúrázást, az evezést és a nyaralóhajózást ismerhetik meg jobban az érdeklődők; lesz fotófal, evezős ergométer és Tour de Hongrie Bringapárbaj is. A Nemzeti Sportügynökség standján bárki végig kerékpározhat a Giro d’Italia útvonalán, a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram standján pedig bemutatkozik a 34 megújuló műemlék.

A Karaván Szalonon hazánk legszélesebb kínálatában felfedezhetők lesznek a lakókocsizás és lakóautózás szépségei. A 75 jármű mellett megtalálhatók lesznek a kapcsolódó szolgáltatások, felszerelések és kiegészítők.

Hétvégén a kiállításon zajlik a Járatlan Utakon Fesztivál 10. eseménye, ahol az érdeklődőket extrém és független utazók beszámolói várják. A Blogger Találkozó szintén a hétvégi napokon lesz, itt ismert hazai bloggerekkel találkozhatnak a látogatók, akik tapasztalataikat, tanácsaikat osztják meg a közönséggel.

Szombaton pedig színpadra lép a Momentán Társulat, akik egy improvizációs előadásba vonják majd be a látogatókat. Természetesen a színpad ezen kívül programok végeláthatatlan sokaságát vonultatja fel, országok bemutatkozása mellett táncos és zenés produkciók várják a látogatókat.

Az Utazás kiállítás 2020-ban két különböző izgalmas nyereményjátékkal várja a kilátogatókat, a díszvendégek nyereményjátékán például a Kanári-szigetekre és Egerbe nyerhetnek utazást a szerencsésebbek, a Pecsételj és Nyerj játékon pedig Egyiptomi utazás a fődíj.

A kiállítás minden programja egyetlen belépővel látogatható, mely elérhető a www.utazas.hungexpo.hu weboldalon a folyamatosan frissülő programkínálattal együtt. Fontos információ, hogy a rendezvény megközelítése változik, kizárólag a III. Fogadócsarnokon keresztül lehet majd belépni, és érdemes az autó helyett a tömegközlekedést választani a korlátozott parkolóhelyek miatt. Az Utazás kiállítás belföldi díszvendége Eger és térsége, külföldi díszvendége Olaszország, a Host City pedig idén is Budapest.

Cikkajánló