Szállj vízre az MTSZ-szel!

A Magyar Természetjáró Szövetség 2014. április 12. - 2014. június 9. között középfokú vízitúra vezető tanfolyamot indít.

Szerző:
Malárik Attila
Fotó:
Nagy Dávid
Gulyás Attila
2014. március 20.

A Magyar Természetjáró Szövetség 2014. április 12. - 2014. június 9. között középfokú vízitúra vezető tanfolyamot indít.

Az előttünk álló vízitúra szezonra sokféleképpen fel lehet készülni. Felkészíthetjük a hajónkat, fokozhatjuk az erőnlétünket, elkezdhetünk túrákat kitalálni, tervezni. Azoknak, akik mélyebb ismereteket szeretnének szerezni a vízitúrázás szakmai fogásaiból, érdemes elméleti és gyakorlati tudásukat is tovább fejleszteniük.

 

Kijelenthetjük, hogy a kedvtelési célú vízitúrázás színvonalának emeléséhez általában hasznos az, ha minél többen szereznek vízitúra vezetői ismereteket, még akkor is, ha csupán családi-baráti körben vízitúráznak. Ne feledjük: a több tudás nagyobb magabiztosságot és a helyzetek jobb megítélésén keresztül egyúttal nagyobb biztonságot is jelenthet.

 

A tanfolyam elsődleges célja, hogy sikeres elvégzésével a résztvevő képes legyen síkvízi túrák megszervezésére és biztonságos lebonyolítására bármilyen felkészültségű és adottságú csoporttal.

 


A vízitúra vezető tanfolyam azonban nemcsak abban segít, hogy a túraszervezés, túravezetés praktikáit jobban megismerje az érdeklődő. Az a tapasztalat, hogy egy jól megszervezett, élményszerű és gyakorlatias tanfolyam a vízitúrázást már jól ismerő túrázókban is növeli a lelkesedést.

 

A tanfolyamot regisztrált felnőttképzést folytató tagszervezetünk, a Szabad Tér Egyesület  bonyolítja. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert az akkreditálással ellenőrzött színvonalú és tematikájú képzést kínálhatunk.

 

 

 

A tanfolyam ideje:  2014. április 12. - 2014. június 09.
Időtartam: 55 óra elmélet, 65 óra gyakorlat
Helyszín: az elméleti oktatás Budapesten, a gyakorlati a Velencei-tavon és a Szigetközben történik.

A tanfolyam díja: 45.000,- Ft (MTSZ tagoknak 20 % kedvezmény) + 4000 Ft vizsgadíj.
A díj a tanfolyam minden költségét tartalmazza,
de nem tartalmazza az utazás, szállás és étkezés egyéni költségeit.

 

A jelentkezéseket, érdeklődéseket a vizitura@termeszetjaro.hu e-mail címen várjuk.


További információk:
Magyar Természetjáró Szövetség,
Malárik Attila, +36 (20) 622-7332

 
 

 

 

 

Cikkajánló