Természetjárós karácsonyi ajándékok a fotelből

Kéktúrás termékek, öltöztetőbaba gyerekeknek, medvecsengő és éves Turista Magazin-előfizetés: kiadónk, a Magyar Természetjáró Szövetség webshopjából válogattunk szuper ajándékötleteket.

Szerző:
Turista Magazin
2020. december 7.

Kéktúrás termékek, öltöztetőbaba gyerekeknek, medvecsengő és éves Turista Magazin-előfizetés: kiadónk, a Magyar Természetjáró Szövetség webshopjából válogattunk szuper ajándékötleteket.

Akár néhány kattintással letudhatjuk a karácsonyi ajándékvásárlás jó részét, ha alaposan átböngésszük az MTSZ webshopjának megújult kínálatát. Aki kacérkodik a kéktúrázás gondolatával, annak például remek ajándék és egyben "motivációs kezdőlökés” lehet egy kéktúrás igazolófüzet, amelyhez bélyegzőpárna és egy méretpontos, strapabíró tok is rendelhető. Ha ennél is jobban szeretnénk támogatni rokonunk, barátunk, vagy kedves ismerősünk kéktúrázását, lepjük meg egy Természetjáró Kedvezménykártyával is, amellyel számos kedvezmény igényelhető az országjárás során.

Haladó kéktúrásoknak lehet jó ajándék a legendás túraútvonal jelével ellátott bögre vagy a különböző mintákkal és feliratokkal választható pólók, női, férfi-, valamint gyerekkivitelben. Burger Barna, Kékvándor című, gyönyörű albuma már évek óta a kéktúrás slágertermékek közé tartozik, a különböző felvarrók viszont újdonságnak számítanak.

Ugyancsak az újdonságok közé sorolható az aprócska, de annál szebb medvecsengő, amely elsősorban a környező országokat járóknak lehet praktikus meglepetés, de az egyre gyakoribb hazai medveészlelések fényében akár a Bükkben és a Zempléni-hegységben is jó szolgálatot tehet.

A legkisebbekre gondolva kerültek be a Turistashop kínálatába a régi idők játékait idéző papír turistababák, amelyeket kivágható túraruházattal és túrafelszereléssel öltöztethetnek fel a gyerekek.

És végül magunkat is reklámozzuk egy kicsit: jelenleg is fut év végi akciónk, amelynek keretei között egy praktikus csősállal lepjük meg azokat, akik a Turistashopon keresztül fizetnek elő a magazinra, vagy újítják meg lejáró előfizetésüket. Ahogy az elmúlt években, most is a fizetésnél kell kiválasztani, hogy kérjük az éves előfizetés mellé járó ajándékot, amelyet postán küldünk el. Az akció az éves digitális előfizetésekre is vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes, ám a közelgő ünnepek miatt érdemes igyekezni, mert csak a december 14-éig leadott rendelések esetében tudjuk garantálni, hogy karácsonyig megérkezik az ajándék. Aki esetleg ajándéknak szánná az éves előfizetést, az innen tudja letölteni azt a karácsonyi ajándékkupont, amelyet betehet a fa alá a magazinok megérkezéséig. Az akció további részleteiről ide kattintva lehet többet megtudni.

Cikkajánló