Vándortúrázz a Balaton-felvidéken – Indul a Fjällräven Vándortúra!

Ötnapos élménytúra a Balaton-felvidék legszebb tájain egy jó csapattal, ahol kipihenheted a hétköznapok stresszes hajtását, úgy, hogy semmi más dolgod nincs, csak élvezni a hegycsúcsokról eléd táruló kilátást. Ez a Fjällräven Vándortúra, ami idén is nagy kaland lesz.

2020. január 24.

Ötnapos élménytúra a Balaton-felvidék legszebb tájain egy jó csapattal, ahol kipihenheted a hétköznapok stresszes hajtását, úgy, hogy semmi más dolgod nincs, csak élvezni a hegycsúcsokról eléd táruló kilátást. Ez a Fjällräven Vándortúra, ami idén is nagy kaland lesz.

Néha nagyon jól esne kicsit máshol lenni. A szürke hétköznapok fárasztó értelmetlensége helyett belevetni magunkat a vadonba, túrázni az erdőben, este pedig egy tábortűz mellett visszagondolni az aznapi kalandokra. Nekivágni Magyarország legszebb tájainak, túllépni a komfortzónán. Ha a gyaloglás szépségétől, a lassan változó tájak látványától vársz lelki feltöltődést, szeretnél igazi élményeket a virtuális világ helyett, hasonló érdeklődésűekkel megosztani az út élményét, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy jelentkezel a Fjällräven Vándortúrára!

Ahogy egyre több időt töltünk képernyőkkel körbevéve, a virtuális valóságban élve, úgy érezzük egyre nagyobb hiányát a természet kínálta szabadságnak és nyugalomnak. Az utóbbi években egyre népszerűbb lett a túrázás és az utazás, de a legtöbben csak rövid időt töltünk az erdőben – a hétvégékre korlátozódik az az idő, amelyet magunkkal és az erdőben tölthetünk.

Bárhogy is eltávolodtunk tőle, a természet az igazi otthonunk – szükségünk van a közelségére, hogy igazán megnyugodjunk, önmagunk legyünk. Ehhez pedig idő kell, nem csak egy szombat reggeltől délutánig tartó séta valahol a város közelében. El kell szánnunk magunkat, ki kell szakadjunk a városi zajból, a mobiltelefonok világító bűvköréből, amely úgy vonzza a figyelmet, mint utcai lámpa a lepkét – eltérítve valódi céljától.

A Fjällräven Vándortúra lehetőséget biztosít arra, hogy felfedezd a Balaton-felvidék legszebb tájait, kijelölt útvonalon, biztonságos, szervezett körülmények között, kiváló táborhelyeken és vidám társaságban. A Pálkövéről induló, Mencshelyen és Kapolcson át Köveskálra, onnan pedig Káptalantótin át Pálkövére visszatérő útvonal olyan csodás helyeket fűz össze, mint a Hegyes-tű csúcsa, a nagyvázsonyi vár, Salföld hangulatos települése, a Csobánc és a Tóti-hegy gyönyörű panorámát kínáló kialudt vulkánjai. Az ötnapos túrát teljesítők esténként kipróbált táborhelyeken pihennek meg, a részvételi díj tartalmazza a vacsorát és a reggelit, valamint az esti programokat, a jelentkezésnél pedig ebédre elkészíthető liofilizált élelmet is rendelhetsz.

Ha bejárnád a Balaton-felvidék legszebb tájait, öt napra elszakadnál a civilizációtól és adnál magadnak lehetőséget arra, hogy kipihend a hétköznapok stresszes hajtását, úgy, hogy semmi más dolgod nincs, csak élvezni a hegycsúcsokról eléd táruló kilátást, akkor neked szól a Fjällräven Vándortúra!

Az útvonalról itt tudhatsz meg többet, valamint itt jelentkezhetsz.


Cikkajánló